search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:15
MENU CLOSE

Η ΟΣΥΕ καταγγέλλει: Κρατούμενος ξυλοκόπησε υπαρχιφύλακα και φύλακα στις φυλακές Διαβατών – Απείλησαν φύλακα με μαχαίρι

31.05.2018 15:10
Η ΟΣΥΕ καταγγέλλει: Κρατούμενος ξυλοκόπησε υπαρχιφύλακα και φύλακα στις φυλακές Διαβατών – Απείλησαν φύλακα με μαχαίρι - Media

 

Ακόμη ένα περιστατικό βίας σε βάρος σωφρονιστικών υπαλλήλων από κρατούμενους καταγγέλει, σε σημερινή ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΣΥΕ).

Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία, χωρίς καμία έκπληξη, αλλά με οργή πληροφορήθηκε το νέο περιστατικό βίας (28/5/2018) κατά σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης, όπου ένας υπαρχιφύλακας και ένας φύλακας ξυλοκοπήθηκαν από αλλοδαπό κρατούμενο κατά τη διάρκεια του βραδινού κλεισίματος των κελιών της φυλακής, ενώ ακόμη ένας φύλακας απειλήθηκε με μαχαίρι για να ανοίξει τα κελιά. Οι δύο εξ’ αυτών οδηγήθηκαν με το ασθενοφόρο στα επείγοντα περιστατικά νοσοκομείου και ο ένας φέρει τρία κατάγματα στο πρόσωπο, με το ένα να είναι εξαιρετικά σοβαρό και να χρήζει χειρουργείου.

Παράλληλα, η Ομοσπονδία εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που ξυλοκοπήθηκαν και απειλήθηκαν και καταδικάζει απερίφραστα και αυτό το περιστατικό βίας, ενώ απαιτεί την πλήρη και γρήγορη διαλεύκανση της όλης υπόθεσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:14