search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:26
MENU CLOSE

Ρεκόρ προστίμων στη Μύκονο: 1,6 εκατ. ευρώ μέσα σε 4 μέρες

01.06.2018 06:47
Ρεκόρ προστίμων στη Μύκονο: 1,6 εκατ. ευρώ μέσα σε 4 μέρες - Media

 

Πρόστιμα ρεκόρ έβαλε η Πολεοδομία της Σύρου μετά το τελευταίο σαρωτικό της πέρασμα από τη Μύκονο. Κλιμάκιο της υπηρεσίας μέσα σε τέσσερα μόλις 24ωρα επέβαλε πρόστιμα ύψους 1,6 εκατ. Ευρώ για πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

Το εντυπωσιακό είναι ότι παρά τα τσουχτερά πρόστιμα, οι ιδιοκτήτες των αυθαιρέτων συνεχίζουν απτόητοι να χτίζουν χωρίς άδειες, μην υπολογίζοντας ούτε την Εισαγγελία Σύρου, ούτε την Αστυνομία, ούτε και την αρμόδια Πολεοδομία βασιζόμενοι στη λογική ότι τα κέρδη που θα αποκομίσουν από την φετινή σεζόν επαρκούν και για να καλύψουν τα βαρύτατα πρόστιμα που τους έχουν επιβληθεί.

Σύμφωνα λοιπόν με πηγές του υπουργείου Εσωτερικών που μίλησαν στο protothema.gr, το κλιμάκιο της Πολεοδομίας Σύρου που κατέβηκε για επιτόπιες αυτοψίες σε αυθαίρετες κατασκευές πριν από λίγες μέρες επέβαλε πρόστιμα ύψους 1,6 εκατ. Ευρώ σε διάστημα τεσσάρων ημερών. 

Στο στόχαστρο των πολεοδομικών Αρχών μπήκαν και τα εκατοντάδες κοντέινερ που τείνουν να αλλάξουν την φυσιογνωμία του νησιού, έπειτα κι απο παρέμβαση της δημοτικής Αρχής, που ζήτησε από τους κατόχους τους να τα απομακρύνουν το συντομότερο δυνατό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01