search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:00
MENU CLOSE

Το περιεχόμενο της επιστολής Βασιλειάδη σε ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ

01.06.2018 16:27
Το ποτήρι ξεχείλισε - Στην ΕΛΑΣ ο Βασιλειάδης μετά την απόπειρα βιασμού 22χρονης από χούλιγκανς - Media

 

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού αντέδρασε στην επιστολή της ΚΑΕ ΟΣΦΠ και με δική του προς ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ ζητάει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, ενόψει των τελικών.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Πολιτείας μετά την επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού με δική του επιστολή προς την ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ, ζητάει από τους προέδρους, κ.κ Βασιλακόπουλο και Γαλατσόπουλο, αντιστοίχως, να καταθέσουν τις απόψεις τους και να προβούν στις ενέργειες, οι οποίες ια διασφαλίσουν την ηρεμία στο άθλημα, ενόψει των τελικών της Α1.

Διαβάστε την επιστολή

«Αξιότιμοι κύριοι,

Σας διαβιβάζεται η από 31.5.2018 επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός η οποία μεταξύ άλλων καταγγέλλει παράνομο αποκλεισμό διεθνών διαιτητών και μη συμμόρφωση της Ομοσπονδίας σε απόφαση του Α.Σ.Ε.Α.Δ. και παρακαλώ όπως υποβάλλετε άμεσα τις απόψεις σας επί των διαλαμβανομένων στη συνημμένη επιστολή. Σας καλώ να προβείτε σε άμεσες ενέργειες εφόσον χρειάζεται για να διασφαλιστεί η ηρεμία στο άθλημα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:00