18/06/2019 17:19:59

Το περιεχόμενο της επιστολής Βασιλειάδη σε ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ

Το ποτήρι ξεχείλισε - Στην ΕΛΑΣ ο Βασιλειάδης μετά την απόπειρα βιασμού 22χρονης από χούλιγκανς - Media

 

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού αντέδρασε στην επιστολή της ΚΑΕ ΟΣΦΠ και με δική του προς ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ ζητάει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, ενόψει των τελικών.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Πολιτείας μετά την επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού με δική του επιστολή προς την ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ, ζητάει από τους προέδρους, κ.κ Βασιλακόπουλο και Γαλατσόπουλο, αντιστοίχως, να καταθέσουν τις απόψεις τους και να προβούν στις ενέργειες, οι οποίες ια διασφαλίσουν την ηρεμία στο άθλημα, ενόψει των τελικών της Α1.

Διαβάστε την επιστολή

«Αξιότιμοι κύριοι,

Σας διαβιβάζεται η από 31.5.2018 επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός η οποία μεταξύ άλλων καταγγέλλει παράνομο αποκλεισμό διεθνών διαιτητών και μη συμμόρφωση της Ομοσπονδίας σε απόφαση του Α.Σ.Ε.Α.Δ. και παρακαλώ όπως υποβάλλετε άμεσα τις απόψεις σας επί των διαλαμβανομένων στη συνημμένη επιστολή. Σας καλώ να προβείτε σε άμεσες ενέργειες εφόσον χρειάζεται για να διασφαλιστεί η ηρεμία στο άθλημα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.