search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:42
MENU CLOSE

Σάλος στο διαδίκτυο: Γνωστή τραγουδίστρια έβαψε τα μαλλιά της 7χρονης κόρης της… μωβ! (Video | Photo)

05.06.2018 08:43
Φρίκη: Βγήκε από τη φυλακή λόγω κορωνοϊού και σκότωσε την 9χρονη κόρη του - Media

 

Τι κι αν είναι μόλις 7 χρονών; Η κόρη της τραγουδίστριας ποζάρει με βαμμένα μαλλιά στην απόχρωση του μωβ με τους γονείς της να είναι μάλλον… περήφανοι γι’ αυτό!

Ο λόγος για τη Pink η οποία όπως φαίνεται αφήνει την κόρη της ελεύθερη να εξερευνήσει τη… δημιουργικότητά της με λάθος τρόπο!

Ο μπαμπάς Wednesday Addams δεν πάει πίσω, καθώς τοποθετήθηκε και ο ίδιος στο διαδίκτυο με καμάρι για το…. κατόρθωμά του! «Η κόρη μου είναι πιο punk από τη δική σου!» έγραψε γεμάτος υπερηφάνεια κάτω από τη φωτογραφία της 7χρονης με τα μωβ μαλλιά. 

Στο διαδίκτυο ξέσπασε σάλος με την απόφαση αυτή των γονέων, όπως και με τον τρόπο που το προβάλλουν… Αμέτρητα σχόλια έθιγαν το γεγονός ότι δεν κάνει σε κανέναν τομέα καλό για ένα παιδί να βάφει τα μαλλιά του, ούτε όμως και αυτή η υπερέκθεση στο διαδίκτυο…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:42