search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:06
MENU CLOSE

Κόντρα μεγατόνων μεταξύ Νένας Χρονοπούλου και Σταρ Ελλάς ’93: «Γίνομαι οχιά για να επιβιώσω από κάποιες σαν κι εσένα..»

05.06.2018 09:12
Κόντρα μεγατόνων μεταξύ Νένας Χρονοπούλου και Σταρ Ελλάς ’93: «Γίνομαι οχιά για να επιβιώσω από κάποιες σαν κι εσένα..»  - Media

 

Διαδικτυακή κόντρα μεγατόνων ξέσπασε ανάμεσα στη Νένα Χρονοπούλου και τη Σταρ Ελλάς 1993, Χριστίνα Μανούση με βαριές κουβέντες και υπονοούμενα να πέφτουν εκατέρωθεν…

Η γνωστή ηθοποιός και η πρώην εστεμμένη διαπληκτίστηκαν γραπτώς στο διαδίκτυο με αφορμή ένα προσβλητικό ποστ της δεύτερης σε ανάρτηση δημοσιεύματος που έθιγε τον αγώνα που δίνει η Νένα για το «ιδιαίτερο» παιδί της, τον 13χρονο Χρήστο.

«Κι άλλοι έχουν παιδιά, αλλά δεν το κάνουν βούκινο κάθε τρεις και λίγο. Έλεος που μας κάνεις και μαθήματα ηθικής τώρα» σχολίασε το πρώην μοντέλο, προκαλώντας την οργή της ηθοποιού.

«Όταν λένε για μένα και το παιδί μου, γίνομαι χειρότερη από τις οχιές για να επιβιώσω. Έτσι σώθηκα από κάποιες σαν εσένα» ήταν η απάντηση της Νένας που συνέχισε:

«Θυμάσαι που βγήκες στα καλλιστεία και έπαθαν όλοι σοκ γιατί περίμεναν άλλη να βγει πρώτη, αφού σε είχαν για δεύτερη; Τότε ήμουν στη “Λάμψη” και είχα όλη τη δημοσιότητα επάνω μου (που τόσο τη χρειαζόσουν) και κάναμε κολλητή παρέα. Σε στήριξα με την ψυχή μου ακόμα και όταν έκανες υπερβολές. Ξαφνικά σε πειράζει που μιλάω για το παιδί μου; Το παιδί μου το μεγαλώνω ΕΓΩΩΩΩ, δεν το πάσαρα στη μάνα μου και στον πατέρα μου. Δεν παίρνω διατροφή από κανένα, και δουλεύω πάντα».

«Εκτίθεσαι» ανταποκρίθηκε η Χριστίνα Μανούση, για να λάβει την απάντηση της Νένας: «Εγώ να εκτεθώ; Από ποιον; Από σένα; Οχι, Χριστινάκι μου, δε γίνεται αυτό, όσο και να προσπαθήσεις, πολλά τα χρόνια της ταλαιπωρίας μου και ο σταυρός που κουβαλάω βαρύς».

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, η κόντρα των δύο γυναικών συνεχίστηκε με σφοδρές δηλώσεις και σχόλια, που άφησαν τους διαδικτυακούς τους φίλους με το στόμα ανοιχτό.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30