25/06/2019 09:56:53

Σε εκκρεμότητα το θέμα της αναδιάρθρωσης μετά τη συνάντηση Βασιλειάδη-UEFA

Βασιλειάδης: Ο «πόλεμος» του ποδοσφαίρου έχει πολιτικά χαρακτηριστικά - Media

 

Ο Γιώργος Βασιλειάδης είχε πολύωρη συνεργασία το μεσημέρι της Τετάρτης με τα στελέχη της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς και Άντζελο Ρηγόπουλο, ωστόσο το μείζον ζήτημα της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος δεν συζητήθηκε εκτενώς και θα απασχολήσει σε νέα επαφή που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Οι εξελίξεις πρέπει να είναι άμεσες και μέχρι ώρας η στάση των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών είναι άγνωστη στην πρόθεση της κυβέρνησης να γίνει πρωτάθλημα με 20 ομάδες τη νέα σεζόν και μετά να μειωθούν στο... μισό!

Οι δύο αξιωματούχοι της UEFA ενημέρωσαν τον υφυπουργό Αθλητισμού για τις απαιτήσεις που έχουν από την ΕΠΟ, με κυριότερα τον υπερσύμβουλο που θα έχει εποπτικό ρόλο στα γραφεία στο Πάρκο Γουδή, τον τρίτο ξένο που θα είναι μέλος της ΚΕΔ, τις αλλαγές στον κανονισμό διαιτησίας, προκειμένου να επιτρέπεται ο ορισμός ξένων διαιτητών σε αγώνες που θα κρίνεται αναγκαίο, αλλά και την επίσπευση των διαδικασιών για τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.