search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:03
MENU CLOSE

Επίθεση σε Βαρβιτσιώτη: Κανένα τηλεφώνημα από Βούτση, Τόσκα και Αρχηγό ΕΛ.ΑΣ.

08.06.2018 10:33
Βαρβιτσιώτης: Mεγάλη συμφωνία για την Ευρώπη, μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα - Media

Η είδηση της επίθεσης  από κουκουλοφόρους που δέχθηκε χθες Πέμπτη στο γραφείο του ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, σόκαρε τον πολιτικό κόσμο.
 

 

Η είδηση της επίθεσης  από κουκουλοφόρους που δέχθηκε χθες Πέμπτη στο γραφείο του ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, σόκαρε τον πολιτικό κόσμο.
 
Πολλές είναι οι συζητήσεις που γίνονται για την χρονική στιγμή που δέχθηκε την επίθεση ο κ. Βαρβιτσιώτης, καθώς και η εισβολή στο γραφείο του έγινε για λόγους συμπαράστασης στην απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα. Αρκετοί πολιτικοί εξέφρασαν τους φόβους τους για νέο κύμα «αντιδράσεων αλληλεγγύης» στον Δ. Κουφοντίνα.  
 
Εντύπωση προκαλεί επίσης πώς, ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κωνσταντίνος Τσουβάλας και τέλος ο Αρμόδιος Υπουργός, Προστασίας του Πολίτη Νϊκος Τόσκας δεν έχουν σηκώσει το τηλέφωνο να πάρουν τον κ. Βαρβιτσιώτη, ούτως ώστε να του συμπαρασταθούν καταδικάζοντας το γεγονός.  Η  στάση των ανδρών σχολιάστηκε σήμερα στους διαδρόμους της Βουλής.
 
Από την πλευρά του ο κ. Βαρβιτσιώτης, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή στον ΣΚΑΪ είπε πως «δεν έχει καμία επικοινωνία με την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτης», συμπληρώνοντας πως  «τέτοιες επιθέσεις δεν μπορούν να φοβίζουν και δεν θα τον φοβίσουν». 

«Όλες αυτές οι επιθέσεις πρέπει να είναι καταδικαστέες σε όποιον και να γίνονται. Όλες αυτές οι επιθέσεις έχουν στόχο την δημοκρατία», κατέληξε.

Βούτσης: Απόλυτη αποδοκιμασία

Πάντως, ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, με ανακοίνωσή του καταδίκασε την επίθεση στο γραφείο του κ,. Βαρβιτσιώτη. Συγκεκριμένα, ο κ. Βούτσης ανέφερε ότι «είναι αυτονόητη η απόλυτη αποδοκιμασία προπηλακισμών και κάθε πράξης βίας απέναντι σε βουλευτές. Ιδιαίτερα μάλιστα στα πολιτικά τους γραφεία, όπως συνέβη εχθές με την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Η θέση μας αυτή εκφράζεται πάντοτε, ως καταδίκη τέτοιων ενεργειών, χωρίς συμψηφισμούς, για σειρά παρόμοιων περιστατικών, τα οποία έχουν συμβεί διαχρονικά.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01