search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:36
MENU CLOSE

Ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Δήμαρχο Άργους – Αμετανόητος ο Καμπόσος

08.06.2018 13:12
Προτομή του Κατσίφα θέλει να φτιάξει στο Άργος ο - γνωστός πλέον - δήμαρχος της πόλης - Media

Με εντολή του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος ο δήμαρχος Αργους Δημήτρης Καμπόσος.

«Οι δηλώσεις του είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες», λένε στη ΝΔ.

Σημειώνεται ότι ο Δήμαρχος Άργους, που είχε προβεί και στο παρελθόν σε προκλητικές δηλώσεις, αυτή τη φορά προχώρησε σε άνευ προηγουμένου ακροδεξιού χαρακτήρα συνωμοσιολογικά σχόλια για τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

«Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης. Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει τον Καμμένο ότι δεν το γουστάρει και ότι είναι χοντρός. Ότι θέλει ξύλο ο μητροπολίτης Πειραιώς και μύρια χίλια άλλα.

Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς επειδή δε φοράμε το καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι», ανέφερε ο δήμαρχος Άργους, και μάλιστα on camera.

Αμετανόητος ο Καμπόσος 

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο δήμαρχος Άργους μετά τη διαγραφή του από τη ΝΔ, καθώς, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ισχυρίζεται ότι “δεν έχει διαπράξει κάποιο έγκλημα”.

«Ενημερώθηκα πριν λίγο για την απόφαση του προέδρου της Ν.Δημοκρατίας . Είναι κάτι που με λυπεί βέβαια αλλά δεν αισθάνομαι ότι έχω διαπράξει κάποιο έγκλημα για να ντρέπομαι.

Δεν συμφωνώ με όσα λέει και πράττει ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης και απαιτώ όλοι να σεβαστούν την πατρίδα μου όπως σεβόμαστε και εμείς τους άλλους.

Παραμένω σταθερός στις ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ.

Παραμένω πιστός εργάτης της πατρίδας μου και του λαού που με όρισε να τον υπηρετώ».

Μητσοτάκης: Δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο

Στη διαγραφή του του δημάρχου Άργους από τη ΝΔ για «απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλια» αναφέρεται πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο twitter, τονίζοντας «δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας»

Συγκεριμένα ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης γράφει στο λογαριασμό του στο Twitter:

«Ο κ. Καμπόσος διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας».

ΣΥΡΙΖΑ: Η διαγραφή άργησε 20 μέρες

“Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 20 μέρες μετά την αρχική χυδαία επίθεση του δημάρχου Άργους και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καμπόσου, κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για να βρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης το θάρρος και να τον διαγράψει από το κόμμα του”, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του αναφορικά με τη διαγραφή του δημάρχου Άργους από τη Νέα Δημοκρατία. 

“Χρειάστηκε, μάλιστα, να μεσολαβήσει άλλη μια χυδαία επίθεση -η σημερινή- του Δ. Καμπόσου κατά του Γ. Μπουτάρη μέχρι ο κ. Μητσοτάκης να αποπέμψει ένα στέλεχος του που δεν είχε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιεί ρατσιστική και αντισημιτική ρητορική.”

“Το δυστύχημα είναι πως όλα αυτά δεν μας ξαφνιάζουν. Εξοργίζουν, όμως, τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες”, καταλήγει η Κουμουνδούρου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:30