search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:00
MENU CLOSE

Καλαμάτα: Πατέρας βρήκε κρεμασμένο τον 21χρονο γιο του

08.06.2018 13:52
Καλαμάτα: Πατέρας βρήκε κρεμασμένο τον 21χρονο γιο του - Media

 

Ο 21χρονος φοιτητής βρέθηκε απαγχονισμένος με σκοινί, στο σπίτι όπου διέμενε στην Καλαμάτα.Ήταν φοιτητής στο 3ο έτος της Σχολής Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα, με καταγωγή από περιοχή της Αργολίδας.

Τον νεαρό, βρήκε κρεμασμένο το πρωί της Παρασκευής, στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην Καλαμάτα, ο πατέρας του…

Οι γονείς του είχαν ανησυχήσει, όταν από την Τετάρτη το βράδυ δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους και πήγαν από την Αργολίδα για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει. Όταν άνοιξαν το διαμέρισμα, ο τραγικός πατέρας βρέθηκε μπροστά στο σοκαριστικό θέαμα του κρεμασμένου παιδιού του.

Η Αστυνομία που ειδοποιήθηκε, έσπευσε στο σπίτι. Μέχρι στιγμής δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα, ωστόσο οι αστυνομικοί πήραν και τον υπολογιστή και το κινητό του αυτόχειρα προς έρευνα.

Από την Αστυνομία αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός φερόταν φυσιολογικά, όπως όλοι οι φοιτητές στην ηλικία του και τίποτα δεν προϊδέαζε ότι θα είχε αυτή την τραγική κατάληξη. Το σοκ για τους γονείς και τους φίλους του είναι μεγάλο, καθώς προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν πως οδηγήθηκε σε αυτή του την πράξη.

 

Πηγή: messinialive.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:00