search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:47
MENU CLOSE

Στα δικαστήρια με τον πρώην σύντροφό της η Άβα Γαλανοπούλου: Καταρρακωμένη η ηθοποιός (Video)

11.06.2018 12:03
Στα δικαστήρια με τον πρώην σύντροφό της η Άβα Γαλανοπούλου: Καταρρακωμένη η ηθοποιός (Video) - Media

 

Ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης της Άβας Γαλανοπούλου η οποία όπως υποστηρίζει έπεσε θύμα απάτης από τον πρώην σύντροφό της. Το σχετικό ρεπορτάζ μετέδωσε η εκπομπή «Εμείς»: «Η Άβα Γαλανοπούλου είναι σοκαρισμένη, τρέμει ολόκληρη, είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για την ίδια. Ο πρώην σύντροφός της καταχράστηκε το ποσό του 1,240,000 ευρώ. Στο πλευρό της είναι φίλοι και συνάδελφοι, όπως ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Μαρίνα Ασλάνογλου» ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος της εκπομπής, προσθέτοντας:

«Μέσα σε μία ώρα, στην κατάθεσή της, περιέγραψε τη ζωή της και τον Γολγοθά που πέρασε όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε η δημοσιογράφος, ενώ όταν την ρώτησαν πώς του εμπιστεύθηκε τα χρήματά της τόσο εύκολα, η Άβα Γαλανοπούλου απάντησε: «Τον ερωτεύτηκα, ήταν ο άνθρωπός μου, τον εμπιστεύθηκα απόλυτα».

Η ρεπόρτερ τόνισε ότι η έδρα αντιμετώπισε την ηθοποιό αρκετά σκληρά, ενώ ανάμεσα στους 5 μάρτυρες κατηγορίας βρίσκεται και ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Η Άβα Γαλανοπούλου γνώρισε τον πρώην σύντροφό της στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2006, όταν εκείνος πήγε να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Έκανε σχέση μαζί του και όταν ανακάλυψε αργότερα ότι ο ίδιος ήταν παντρεμένος με παιδιά έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Εκείνος όμως τη διαβεβαίωσε ότι ο γάμος του ουσιαστικά είχε τελειώσει και η ηθοποιός δεν τερμάτισε τη σχέση τους.

Μάλιστα, του εμπιστεύτηκε, όχι μόνο τη διαχείριση των οικονομικών της, αλλά και τα χρήματα που είχε στην άκρη για να τα επενδύσει. Ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της στάθηκε η αφορμή να του ζητήσει πίσω τα χρήματά της, αλλά εκείνος δεν της τα επέστρεψε ποτέ…

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:47