search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:42
MENU CLOSE

Καρδιακή προσβολή υπέστη σύμβουλος του Τραμπ πριν τη συνάντηση με τον Κιμ

12.06.2018 04:57
Λήγει η εκεχειρία στη Συρία - Το βράδυ της Τρίτης ξεκινούν ξανά οι επιχειρήσεις της Τουρκίας - Media

Καρδιακή προσβολή υπέστη ο επικεφαλής σύμβουλος του Λευκού Οίκου για οικονομικά θέματα Λάρι Κάντλοου, όπως γνωστοποίησε ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω Twitter, λίγο πριν αρχίσει η σύνοδος κορυφής με τον Κιμ Γιονγκ Ουν στη Σιγκαπούρη.

Ο Κάντλοου νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ουάσιγκτον. «Ο σπουδαίος μας Λάρι Κάντλοου, που δούλευε τόσο σκληρά για το εμπόριο και την οικονομία, μόλις υπέστη καρδιακή προσβολή. Είναι τώρα στο Ιατρικό Κέντρο Ουόλτερ Ριντ», έγραψε ο Τραμπ στα social media του, λίγα λεπτά πριν αρχίσει η σύνοδος.

Επί σειρά ετών τηλεοπτικός σχολιαστής, ο Κάντλοου, 70 ετών, ορίστηκε τον Μάρτιο από τον Τραμπ αντικαταστάτης του Γκάρι Κον στον θώκο του διευθυντή του Συμβουλίου Εθνικής Οικονομίας της αμερικανικής προεδρίας.

Ο Κάντλοου, οικονομολόγος και ιστορικός, είχε παραδεχθεί ότι ήταν εθισμένος στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά στο παρελθόν, πάντως διαβεβαίωσε ότι παραμένει νηφάλιος εδώ και πάνω από 20 χρόνια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01