search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 05:21
MENU CLOSE

Βουλή: Σήμερα το απόγευμα η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας της ΝΔ

14.06.2018 10:56
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά άμεσα συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών για τα κονδύλια στα ΜΜΕ - Media

 

Την υποβολή πρότασης δυσπιστίας προανήγγειλε στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Βάσει των όσων είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η πρόταση κατατίθεται αμέσως μετά το πέρας της ονομαστικής ψηφοφορίας επί του πολυνομοσχεδίου, την οποία έχει ζητήσει το ΚΚΕ.

Όπως ανακοίνωσε, όμως, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, βούληση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης είναι η συζήτηση να ξεκινήσει σήμερα κιόλας, και θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.

Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έλεγαν ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι σε κάθε περίπτωση η συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας να ολοκληρωθεί το Σάββατο το βράδυ, προκειμένου την Κυριακή ο πρωθυπουργός να παραστεί στις Πρέσπες, στην υπογραφή της συμφωνίας ανάμεσα στους υπουργούς Εξωτερικών της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ.

Μάλιστα, τα ίδια στελέχη είπαν στους δημοσιογράφους ότι υπάρχουν πληροφορίες πως η διάθεση της κυβέρνησης είναι να ολοκληρωθεί η συζήτηση ακόμη και το Σάββατο το μεσημέρι. Σε κάθε περίπτωση, η Νέα Δημοκρατία θα ζητήσει η συζήτηση να διαρκέσει μέχρι το Σάββατο το βράδυ, προκειμένου τότε να γίνει και η ονομαστική ψηφοφορία για την παροχή ή μη ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46