07/07/2020 19:07:29

Σε ποια ταινία η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ δε μιλούσαν καθόλου στα γυρίσματα; (Video)

Σε ποια ταινία η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ δε μιλούσαν καθόλου στα γυρίσματα; (Video) - Media

 

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αποτέλεσαν το πιο αγαπητό ζευγάρι στα μάτια του κοινού. Οι θεατές έκαναν ουρές στον κινηματογράφο προκειμένου να τους θαυμάσουν και να «χαθούν» στις όμορφες ιστορίες τους.

Παρά το γεγονός ότι οι δυο τους ταίριαξαν και στη ζωή, φθάνοντας και στον γάμο από τον οποίο απέκτησαν έναν γιο, πολλές ήταν οι φορές που τσακώνονταν και λογομαχούσαν με διάφορες αφορμές.

Ο Μάκης Δελλαπόρτας αποκάλυψε ότι στην ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο» που το κοινό λάτρεψε, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ δε μιλούσαν καν μεταξύ τους. Ο λόγος; Η σειρά με την οποία εμφανίζονταν τα ονόματα στην ταινία.

«Η τάδε εταιρεία παρουσιάζει την Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Χτυποκάρδια στο Θρανίο». Με μικρότερα γράμματα «Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Παπαμιχαήλ» αναφερόταν χαρακτηριστικά, κάτι που είχε κάνει έξαλλο τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Δε'ιτε το σχετικό βίντεο...

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.