search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:12
MENU CLOSE

Παππάς: Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Κυριάκος και Σαμαράς θα τον ανέτρεπαν

16.06.2018 15:31
Παππάς: Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Κυριάκος και Σαμαράς θα τον ανέτρεπαν - Media

 

«Δυστυχώς για εσάς, εάν ζούσε σήμερα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τον ανέτρεπε μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά» δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

Ο Νίκος Παππάς κατηγόρησε τον Α. Σαμαρά ότι υπέγραψε το 1991 έγγραφο με αναφορά «Δημοκρατία της Μακεδονίας» και ότι η ΝΔ είχε συμφωνήσει στην ονομασία «Μακεδονία – Σκόπια».

«Ο κ. Σαμαράς έσκισε ό,τι είχε απομείνει από το φιλελεύθερο κοστούμι του κ. Μητσοτάκη (…) είναι θλιβερό φερέφωνο του κ. Σαμαρά ο κ. Μητσοτάκης» δήλωσε δε ο υπουργός. «Βεβαίως θα ψηφίσουμε, και με περηφάνια, και θα λύσουμε όσα προκαλέσατε εσείς που θέλετε ένα λαό φοβικό…», υπογράμμισε.

«Πάτε να συκοφαντήσετε το μεγαλειώδες κίνημα των αγανακτισμένων, ο φασιστικός σπόρος δεν κάρπισε εκεί γιατί άλλες δυνάμεις έπαιξαν τον ιστορικό τους ρολό. Διαφωνείτε με το ΕΛΚ και με τον πρόεδρο της Κύπρου δικαίωμα σας, δεν είναι όμως δικαίωμα σας να λέτε ψέματα στον κόσμο που κατεβαίνει στα συλλαλητήρια, οφείλετε να του πείτε την αλήθεια», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για τις θετικές απόψεις στελεχών του ΚΙΝΑΛ, όπως του κ. Αλιβιζάτου, υποστηρίζοντας ότι «Δυσκολεύομαι να εξηγήσω τη στάση της κ. Γεννηματά για τη συμφωνία».

«Κανένα ποτήρι δεν ξεχείλισε, το ποτήρι είναι στα 3/4 γιατί διανύουμε τα 3/4 της θητείας μας και οπλιστείτε με υπομονή, θα πάμε και σε δεύτερο ποτήρι γιατί η ΝΔ θα χάσει τις εκλογές το 2019», επισήμανε.

Τέλος, αναφερόμενος στον Μπαρμπαρούση μίλησε για νταή που από εκεί που ζητούσε πραξικόπημα έγινε «υπερταχεία».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01