search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:46
MENU CLOSE

Γεννηματά: Καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση

16.06.2018 15:52
Άρθρο της Φ. Γεννηματά για τις Ευρωεκλογές: Η Ώρα της Σοσιαλδημοκρατίας - Media

 

Δεν εμπιστευόμαστε αυτήν την κυβέρνηση πουθενά και για κανένα θέμα, ειδικά στα εθνικά θέματα,  επισήμανε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, επιμένοντας στο αίτημά της για διενέργεια εκλογών.

Επιπλέον, κατηγόρησε στην κυβέρνηση ότι διχάζει τους πολίτες και τη χαρακτήρισε, επικίνδυνη στα εθνικά θέματα, κατηγορώντας τη για προχειρότητα και διγλωσσία.

Απευθυνόμενη στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές, είπε ότι δεν χρειάζονται υποδείξεις. «Για το περιεχόμενο της συμφωνίας θα μιλήσουμε εμείς, ο ελληνικός λαός, γιατί εμάς αφορά και τα δικά μας εθνικά συμφέροντα», συμπλήρωσε.

Για τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ, εκτίμησε ότι ήταν λάθος της κυβέρνησης να προχωρήσει σε «εν κρυπτώ» διαπραγμάτευση, ενώ την κατηγόρησε πως υπογράφει τη συμφωνία χωρίς τη συναίνεση των ΑΝΕΛ και του προέδρου τους, Πάνου Καμμένου.

Η Φ. Γεννηματά τόνισε ότι «πιστεύουμε στη λύση, αλλά όχι σε οποιαδήποτε λύση» και πως η συμφωνία πάσχει καθώς η υλοποίησή της δεν εξαρτάται από την Ελλάδα αλλά από τις ενέργειες της ΠΓΔΜ.

Επίσης, σημείωσε ότι η συμφωνία έχει θετικά σημεία, ωστόσο υπογράμμισε πως πρέπει να υπάρξουν αλλαγές σε αυτήν, προτού υπογραφεί. Έτσι, κάλεσε τον Πρωθυπουργό να μην βιαστεί να υπογράψει.

«Δυστυχώς αποδεικνύεται πως όταν διαπραγματεύεται ο κ. Τσίπρας πρέπει να ανησυχούν όλοι οι Έλληνες» πρόσθεσε και είπε ότι ο πρωθυπουργός φοβάται τις εκλογές και τη λαϊκή βούληση «γιατί εκεί το “όχι” δεν μπορεί να το κάνει “ναι”».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:46