search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:32
MENU CLOSE

Προθεσμία πήρε ο Μπαρμπαρούσης – Τι φώναζε από το παράθυρο του αυτοκινήτου της ασφάλειας (Photo/Video)

18.06.2018 11:26
4487765

 

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή ο βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, μετά το «σίριαλ» των τελευταίων ημερών με καταδίωξη στην εθνική οδο και διαγραφή από τη Χρυσή Αυγή, που έληξε λίγες μέρες αργότερα με τη σύλληψή του έξω από το σπίτι του στο Πάτημα Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο πρώην χρυσαυγίτης βουλευτής θα αρνηθεί τις κατηγορίες περί προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας.

Συγκεκριμένα ο συνήγορος του κ. Κορατζόπουλος δήλωσε: «Ατυχής επιλογή εκφράσεων, οι οποίες ενσωματώθηκαν στο λόγο του σε μία στιγμή έξαρσης του θυμικού. Αυτή δε η φρασεολογία προφανώς είναι απρόσφορα να προκαλέσει τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται. Η αδυναμία της κατηγορία είναι η υπερβολή της. Ήδη έχει ανακαλέσει τις επίμεμπτες φράσεις και θα το επαναλάβει. Η πρόθεση του με τη χρήση αυτών των εκφράσεων τελικά ήταν κατά τρόπο εμφατικό να θέσει τους πολιτειακούς παράγοντες προ των ευθυνών τους».

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι κατά τη διάρκεια της μεταγωγής στα δικαστήρια φώναξε μέσα από το αυτοκίνητο όπου βρισκόταν: «Η Μακεδονία είναι ελληνική».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:32