search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:03
MENU CLOSE

Πήγε να σκαρφαλώσει σε καταρράκτη, γλίστρησε και έπεσε από ύψος 50 μέτρων (Video)

18.06.2018 12:22
Παρολίγον τραγωδία: 17χρονος έριξε από μπαλκόνι 6χρονο παιδί – Ύστερα από μήνες το παιδί ξαναπερπάτησε  - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στους καταρράκτες την Καρντάκα στην Ινδία. Ο 35χρονος άνδρας σκαρφάλωσε δίπλα στον καταρράκτη για να τον φωτογραφίσουν οι φίλοι του. Ένα μοιραίο γλίστρημα και σκοτώθηκε πέφτοντας από ύψος 50 μέτρων.

Ο Ραμζάν Κουσμάν Ραζί θέλησε να τον απαθανατίσει η παρέα του με μια φωτογραφία την οποία θα ανέβαζε αργότερα στο facebook.

Κάποια στιγμή και ενώ το κενό έχασκε από κάτω, ο φίλος του που τράβαγε τη φωτογραφία του είπε να μετακινηθεί λίγο προς τον καταρράκτη για να φαίνεται καλύτερα. Ο άνδρας τότε γλίστρησε και έπεσε από τα 50 μέτρα.

Πληροφορίες από την τοπική αστυνομία αναφέρουν ότι ο Ραμζάν μαζί με την παρέα του το μοιραίο μεσημέρι, είχαν καταναλώσει αλκοόλ πάνω από τα όρια.

Τα τελευταία 5 χρόνια, 19 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στους καταρράκτες της Καρντάκα στην προσπάθεια τους να φωτογραφηθούν εκεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01