search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:22
MENU CLOSE

Μπορεί ακόμη και σήμερα να διεκδικήσει το Mega τηλεοπτική άδεια

19.06.2018 11:52
Ο Πέτρος Μπούτος διευθυντής προγράμματος στο Mega μετά την παραίτηση Σασλόγλου  - Media

 

Ζωντανό παραμένει το Mega, εφόσον το θελήσουν οι μέτοχοι ή οι πιστώτριες τράπεζες.  Στο διάστημα μέχρι την έκδοση και της επόμενης προκήρυξης των επόμενων αδειών εθνικής εμβέλειας θεματικών τηλεοπτικών σταθμών, η Τηλέτυπος ΑΕ ή άλλη τρίτη εταιρεία συμφερόντων των μετόχων του σταθμού, μπορεί να διεκδικήσει την 7η “ορφανή” άδεια εθνικής εμβέλειας, γενικής στόχευσης, ενημερωτικού περιεχομένου.

Υπενθυμίζεται πως η εμφανιζόμενη  αιτία που η Τηλέτυπος ΑΕ δεν είχε καταθέσει αίτηση για τη χορήγηση άδειας, ήταν πως στο διαγωνισμό  του ΕΣΡ θα συμμετείχαν 8 ενδιαφερομένοι και κατά συνέπεια,- δήθεν- δεν θα μπορούσε να εφαρμοστεί το business plan της Grant Thornton. Με τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από το ΕΣΡ, όλοι και κυρίως οι τράπεζες, βρίσκονται ενώπιον των ευθυνών τους.

Πηγή: typologies

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30