14/09/2019 18:10:11

Μοντέλο κινδυνεύει με ένα χρόνο φυλάκιση στη Μπανγκόκ επειδή διαφήμιζε ημίγυμνη, παράνομα σαιτ στοιχηματισμού (Photos)

Μοντέλο κινδυνεύει με ένα χρόνο φυλάκιση στη Μπανγκόκ επειδή διαφήμιζε ημίγυμνη, παράνομα σαιτ στοιχηματισμού (Photos)   - Media

 

Λένε ότι οι φυλακές της Ταϊλάνδης είναι «διαβολότρυπες». Μπαίνεις μέσα για κάποιο αδίκημα και ξεχνούν να σε βγάλουν. Οι συνθήκες είναι αφόρητες γιας κάθε φυλακισμένο. Με ένα χρόνο φυλάκισης κινδυνεύει να περάσει σε αυτές τις φυλακές η 19χρονη Τζέσι Βαρντ μοντέλο στο επάγγελμα επειδή σχεδόν ημίγυμνη διαφήμιζε παράνομα στοιχηματικά σάιτ.

Η Τζέσι είναι από την Ιρλανδία, αλλά οι γονείς της μετακόμισαν στην Ταιλάνδη όταν εκείνη ήταν 2 ετών. Εκεί συνεχίζει να ζει μέχρι σήμερα.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει χιλιάδες οπαδούς και ακόλουθους αλλά τώρα τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά για εκείνη, ύστερα από τις ημίγυμνες φωτογραφίσεις που έκανε και διαφήμιζε παράνομα σαιτ στοιχηματισμού.

Και μπορεί από αυτές τις φωτογραφίσεις να έβγαλε αρκετές χιλιάδες, σε χρήμα, ρώρα όμως όλα κινδυνεύουν να καταρρεύσουν σαν χάρτινος πύργος εάν πάει φυλακή.

Η Τζέσι συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη και περιμένει να περάσει από δίκη. Κατηγορείται για παράβαση των νόμων περί τζόγου οι οποίοι είναι αρκετά σκηροί εκεί και προβλέπουν το λιγότερο έναν χρόνο φυλάκισης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.