16/01/2019 13:27:10

Σουβλάκια ζήτησε ο Αρτέμης Σώρρας στη ΓΑΔΑ

Σουβλάκια ζήτησε ο Αρτέμης Σώρρας στη ΓΑΔΑ - Media

 

Πρόθυμος να δώσει κάποια λίγα χρήματα από τα... 600 δισ. δολάρια που υποστηρίζει ότι έχει «παρκαρισμένα» σε κάτι περίεργα συστήματα και... μαύρες οθόνες, εμφανίστηκε στους αστυνομικούς της ΓΑΔΑ - όπου κρατείται - ο Αρτέμης Σώρρας.

Παρά το γεγονός ότι για περίπου 14 μήνες ήταν εξαφανισμένος, καθώς δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να εξαγοράσει την ποινή του (σ.σ. κάτι περισσότερο από 10.000 ευρώ), ο Πατρινός... δισεκατομμυριούχος -με το χαρακτηριστικό του ύφος- προσφέρθηκε να συνδράμει οικονομικά εάν χρειάζονται κάτι. Πιο συγκεκριμένα έδειξε... ενδιαφέρον για την κατάσταση των κρατητηρίων, τον εξοπλισμό τους κ.ά., ζητώντας να μην διστάσουν να του πουν τι χρειάζονται για να το φροντίσει! Οι αστυνομικοί τον άκουγαν έκπληκτοι...

Ο Αρτέμης Σώρρας την Πέμπτη οδηγείται στον εισαγγελέα, ενώ παραμένει κρατούμενος σε κελί μόνος του, καθώς κρίθηκε ότι λόγω της... αναγνωρισιμότητας ίσως είναι επικίνδυνο να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με άλλα άτομα. Ο Πατρινός αυτόκλητος σωτήρας, σιτίζεται από τη Λέσχη της ΓΑΔΑ ενώ η επιθυμία του για σουβλάκια, δεν κατέστη δυνατό να ικανοποιηθεί καθώς αυτό απαγορεύεται!

Ο Σώρρας θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τις παρακάτω κατηγορίες: Διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Συγκατηγορούμενοι του στην κύρια ανάκριση για τα «έργα και τις ημέρες» της «Ελλήνων Συνέλευσις» είναι ακόμα εφτά άτομα.

 

Πηγή: reader.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.