search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:25
MENU CLOSE

Αηδία: Γυναίκα πίνει καθημερινά τα ούρα του σκύλου της για να φτιάξει καλύτερο δέρμα (Video)

21.06.2018 11:47
Καθαρίστρια πίνει νερό από τη λεκάνη της τουαλέτας για να δείξει στο αφεντικό της ότι έκανε καλή δουλειά (Video)  - Media

 

Η γυναίκα πιστεύει πως εάν πίνει καθημερινά τα ούρα του σκύλου της όχι μόνο θα έχει λαμπερό δέρμα αλλά και η διάθεση της θα είναι ανεβασμένη. Μάλιστα για να αποδείξει ότι λέει την αλήθεια γύρισε ένα βίντεο όπου πίνει τα ούρα του σκύλου της και το οποίο ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το βίντεο φυσικά έγινε αμέσως viral.

Πρόκειται για την Λιν Λιού από τις ΗΠΑ η οποία εξήγησε την πράξη της: «Πολλοί από εσάς με ρωτάτε πώς δείχνω πάντα τόσο όμορφη, πώς φαίνεται τόσο άψογο τo μακιγιάζ μου και πώς έχω αυτή τη φυσική λάμψη. Ιδού το μυστικό μου»

Στη συνέχεια με ένα ποτηράκι συλλέγει τα ούτα από το σκυλί της και τα πίνει μονορούφι.

Και η Λιου συνεχίζει: «Πριν πιω για πρώτη φορά τα ούρα του σκύλου, είχα κατάθλιψη και υπέφερα από φρικτή ακμή. Τα ούρα του σκύλου περιέχουν βιταμίνη Α, βιταμίνη Ε και 10 γραμμάρια ασβέστιο. Επίσης έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν στην καταπολέμηση του καρκίνου».

Πάντως κάτι τέτοιο δεν έχει αποδειχτεί από επιστημονικές έρευνες και είναι χαρακτηριστικό ότι ο στρατός των ΗΠΑ προειδοποιεί τους στρατιώτες πως εάν βρεθούν σε δύσκολη κατάσταση, εγκλωβισμένοι, σε καμία περίπτωση να μην πιουν τα ούρα τους γιατί κινδυνεύουν να πεθάνουν από δηλητηρίαση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:25