search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:19
MENU CLOSE

Αποσύνθεση στην εθνική Αργεντινής: Απίστευτες βρισιές και …χαστούκια μετά το κάζο από την Κροατία (Video)

24.06.2018 08:38
Αποσύνθεση στην εθνική Αργεντινής: Απίστευτες βρισιές και …χαστούκια μετά το κάζο από την Κροατία (Video) - Media

 

Πολύ κακό φαίνεται πως είναι το κλίμα στην εθνική ομάδα της Αργεντινής μετά την ταπεινωτική ήττα με 3-0 που υπέστησαν από την Κροατία, όπως αποκάλυψε άθελά του ο προπονητής Ρικάρντο Καρούσο Λομπάρντι.

Σε βίντεο που δημοσίευσαν αργεντίνικα ΜΜΕ, ο γνωστός στη λατινική Αμερική προπονητής, περιγράφει σε ιδιωτική συζήτηση, τι επικράτησε στα αποδυτήρια της ομάδας μετά την ήττα από τους Κροάτες.

 

Σύμφωνα με τον ίδιο λοιπόν, ο Μασεράνο φέρεται να έχει πει σε έξαλλη κατάσταση στον Καμπαγέρο: «Είσαι παλτό. Κοίτα τι γκολ έφαγες. Το μ….ι της μάνας σου».

Ο Μασεράνο συνέχιζε στο ίδιο ύφος και κάπου εκεί αντέδρασε ήταν ο νεαρός επιθετικός Παβόν ο οποίος του είπε σε έντονο επίσης ύφος: «Αρκετά, μην του λες τίποτα άλλο. Άφησε τον καημένο, τελείωσε. Δέχτηκε ήδη το γκολ, μην τον σκοτώνεις».

Ωστόσο ο Μασεράνο εξαγριώθηκε και γυρνώντας προς τον Παβόν του είπε: «Ποιο είναι το πρόβλημά σου; Βούλωσε το, μαλάκα!», με τον τελευταίο να αντιδρά και να του δίνει ένα χαστούκι, σύμφωνα πάντα με την εξιστόρηση του Καρούσο.

Επισης οι ποδοσφαιριστές φέρονται να μίλησαν τα ξημερώματα (μετά τον αγώνα με την Κροατία) με τον τιμ μάνατζερ Χόρχε Μπουρουτσάγκα, προκειμένου να απομακρυνθεί ο προπονητής Σαμπάολι και να αναλάβει αυτός με τον Όσκαρ Ρουτζέρι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59