search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:36
MENU CLOSE

Κύκλοι ΤτΕ σε Νίκο Παππά: Ο κ. Στουρνάρας θα τοποθετηθεί για το Eurogroup στις 2 Ιουλίου

24.06.2018 11:50
Κύκλοι ΤτΕ σε Νίκο Παππά: Ο κ. Στουρνάρας θα τοποθετηθεί για το Eurogroup στις 2 Ιουλίου - Media

 

 

 

Απάντηση στο κάλεσμα του Νίκου Παππά μέσω του ΣΚΑΪ, κι άλλων κυβερνητικών στελεχών, να τοποθετηθεί ο Γιάννης Στουρνάρας για τη συμφωνία του Eurogroup, της περασμένης Πέμπτης, δίνει κεντρικός τραπεζίτης.  

Ειδικότερα κύκλοι της Κεντρικής Τράπεζας αναφέρουν ότι «Στις 2 Ιουλίου θα υπάρχει απάντηση, αλλά η τοποθέτηση θα πάει θεσμικώς καθώς θα την πάρει στα χέρια του και ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης».
  
Εξηγούν μάλιστα ότι «ο διοικητής της ΤτΕ θα απαντήσει θεσμικά για τις εξελίξεις στην οικονομία, κι όχι με διαρροές, οπότε και θα δημοσιοποιηθεί η έκθεση της Τραπέζης για τις εξελίξεις στην οικονομία».

Σύμφωνα με τους συνομιλητές του κ. Στουρνάρα, ο κεντρικός τραπεζίτης όποτε τοποθετήθηκε για την “καθαρή” έξοδο από τα μνημόνια ή για την πιστοληπτική γραμμή στήριξης, το έπραξε είτε μέσα από τις εκθέσεις της ΤτΕ είτε με δημόσιες δηλώσεις και ομιλίες του σε συνέδρια και εκδηλώσεις για την ελληνική οικονομία.

“Με τον ίδιο τρόπο θα κινηθεί και τώρα και θα υπάρξουν εκπλήξεις στην τοποθέτηση του. Η οικονομία δεν είναι παιχνίδι διαρροών, ούτε για άσχετους που μιλάνε τελευταία χωρίς να έχουν βασικές οικονομικές γνώσεις. Ας περιοριστούν σε όσα ξέρουν, άλλωστε η οικονομική πολιτική δεν χαράσσεται στο Facebook”, σημειώνουν. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:28