search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:35
MENU CLOSE

Κύκλοι Μαξίμου για Στουρνάρα: Ό,τι κι αν πει δεν έχει πια σημασία – Aς μην εκτίθεται

24.06.2018 15:55
Μαξίμου: Τι συζήτησαν Μητσοτάκης - Σταϊκούρας  - Media

 

Στη διαρροή Στουρνάρα μέσω κύκλων ότι για τη συμφωνία του Eurogroup θα τοποθετηθεί στις 2 Ιουλίου που θα δημοσιοποιηθεί η έκθεση της ΤτΕ κύκλοι του Μαξίμου απαντούν πως πλέον έχουν μιλήσει οι θεσμοί και οι δανειστές, οπότε “ό,τι και αν πει δεν έχει απολύτως καμία σημασία”.

Ειδικότερα όπως σχολιάζουν οι κύκλοι του Μαξίμου: “Η τοποθέτηση του κ. Στουρνάρα στις 2 ή τις 32 Ιουλίου παρέλκει. Τον έχουν προλάβει ευρωπαϊκοί θεσμοί, κυβερνήσεις, διεθνούς κύρους αναλυτές, ο παγκόσμιος Τύπος και η πραγματικότητα.Ας κάνει τουλάχιστον τη χάρη στον εαυτό του να μην εκτίθεται. Ούτως ή άλλως, ό,τι και αν πει δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Όπως δεν είχε καμία σημασία η πρόταση που έκανε για πιστοληπτική γραμμή, προκειμένου να δικαιώσει τον εαυτό του και την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου που υπηρέτησε”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01