search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:28
MENU CLOSE

«Τρέλα» από Μαραντόνα: Στέλνω ένα φιλί σε όλους!

27.06.2018 14:09
«Τρέλα» από Μαραντόνα: Στέλνω ένα φιλί σε όλους! - Media

 

Μπορεί χθες η είδηση να ήταν ότι η Αργεντινή κατάφερε να προκριθεί στους «16» του Μουντιάλ, περνώντας «διά πυρός και σιδήρου» από τη Νιγηρία, ωστόσό την παράσταση έκλεψε ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Μαραντόνα έδωσε πραγματικό σόου με τους έξαλλους πανηγυρισμούς του στα γκολ της «μπιανκοτσελέστε», έβγαλε γέλιο όταν.. πήρε έναν υπνάκο και προκάλεσε ανησυχία όταν κατέρρευσε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο «Pibe d’ oro» δεν καταλαβαίνει τίποτα, αφού με ανακοίνωσή του στα social media έστειλε… φιλιά σε όλο τον κόσμο που ανησύχησε για την υγεία του.

«Θέλω να σας πω ότι είμαι καλά, δεν θα νοσηλευτώ. Στη διάρκεια του αγώνα με πονούσε πολύ ο αυχένας μου και λιποθύμησα. Με εξέτασε ένας γιατρός, ο οποίος μου συνέστησε να φύγω από το γήπεδο πριν αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο, αλλά εγώ ήθελα να παραμείνω διότι τα παίζαμε όλα για όλα. Πώς ήταν δυνατόν να φύγω; Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την ανησυχία τους. Στέλνω ένα φιλί σε όλους, συγγνώμη που σας τρόμαξα. Υπάρχει Ντιέγκο για καιρό ακόμα!» ανέφερε ο Μαραντόνα και τους… τρέλανε όλους!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:28