search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:57
MENU CLOSE

Σε λίγες ώρες κρίνεται το μέλλον της Ηριάννας και του Περικλή: Τελευταία δικάσιμος, συγκέντρωση στο Εφετείο

27.06.2018 18:11
Σε λίγες ώρες κρίνεται το μέλλον της Ηριάννας και του Περικλή: Τελευταία δικάσιμος, συγκέντρωση στο Εφετείο - Media

 

Η στιγμή της αλήθειας έφτασε: Σε λίγες ώρες το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών θα εκδώσει την ετυμηγορία του για την υπόθεση της Ηριάννας και του Περικλή, των δύο νέων που καταδικάστηκαν πρωτοδίκως σε πολυετείς ποινές κάθειρξης βάσει ενός έωλου κατηγορητηρίου.

Κατά την διεξαγωγή της δίκης σε δεύτερο βαθμό, παρουσία πλήθους αλληλέγγυων, αναδείχτηκαν όλα τα κενά, οι ασάφειες και οι σοβαρές αντιφάσεις του κατηγορητηρίου, με ισχυρότερο τεκμήριο, ίσως, έγγραφο που υπογράφει ο πρώην διευθυντής της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ., δρ Νικόλαος Ταΐρης, ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι «δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα το δείγμα DNA να ταυτίζεται με της Ηριάννας».

Την Πέμπτη αναμένονται οι αγορεύσεις των συνηγόρων των δύο νέων, η πρόταση του Εισαγγελέα και, τέλος, η ανακοίνωση της απόφασης.

Σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στις 09:00 στο Εφετείο καλούν πολιτικές οργανώσεις, συλλογικότητες, κινήσεις πολιτών, φοιτητικοί σύλλογοι, σωματεία και φορείς, με αίτημα να αφεθούν ελεύθεροι οι δύο νέοι.

Σε βίντεο που δημιούργησαν εν όψει του Εφετείου αλληλέγγυοι στη νεαρή Πανεπιστημιακό περιγράφεται συνοπτικά η υπόθεση:

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01