search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:40
MENU CLOSE

Βασανιστικό τέλος για θανατοποινίτη – Ούρλιαζε: «Καίγομαι, πονάω»

28.06.2018 14:05
Βασανιστικό τέλος για θανατοποινίτη – Ούρλιαζε: «Καίγομαι, πονάω» - Media

 

Με θανατηφόρο ένεση εκτελέστηκε ένας σίριαλ κίλλερ στο Τέξας και διαμαρτυρήθηκε για οδυνηρή αίσθηση καψίματος καθώς ξεψυχούσε.

Ο Ντάνι Μπάιμπλ άρχισε να αναπνέει βαριά, είχε σπασπούς και μουρμούριζε ότι πονάει και ότι τον έκαιγε καθώς πέθαινε από ένα θανατηφόρο κοκτέιλ φαρμάκων στις φυλακές του Τέξας, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Ο 66χρονος είχε ομολογήσει την ενοχή του για τη δολοφονία τεσσάρων ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του γιου της αδερφής του, κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου βιασμού και δολοφονίας.

Τον αποκαλούσαν «δολοφόνο του πάγου» εξαιτίας του εργαλείου που χρησιμοποίησε το 1979 για να σκοτώσει μια γυναίκα.

Ο Μπάιμπλ εκτελέστηκε το βράδυ της Τετάρτης, παρά την ένσταση της τελευταίας στιγμής από τους δικηγόρους της ότι οι φλέβες της ήταν πολύ διακυβευμένες για μια θανατηφόρα ένεση.

Σύμφωνα με την έκθεση θανάτου του, πήρε βαθιές αναπνοές και είπε ότι καίγεται πριν κλείσει το ένα μάτι, ροχαλήσει και παραμείνει σιωπηλός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:38