search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:06
MENU CLOSE

Πιάστε κουτάλες! Αυτά είναι τα δύο νέα παιχνίδια μαγειρικής «διάδοχοι» του master chef

01.07.2018 14:44
MasterChef: Ο Γιώργος ζήτησε συγγνώμη από τις κομμώτριες αλλά δεν μετανιώνει για τίποτα - Media

 

Η επιτυχία του MasterChef οδήγησε τα κανάλια στον «δοκιμασμένο» δρόμο των ριάλιτι μαγειρικής.

Την ώρα που το MasterChef έχει αποφασιστεί να μην «καεί» από το πρώτο μισό της σεζόν, ΑΝΤ1 και Epsilon ετοιμάζονται να ριχτούν για τα καλά στη μάχη της τηλεθέασης με επίσης μαγειρικά projects.

Πρώτος ο ΑΝΤ1, φέρνει στην απογευματινή ζώνη το τηλεπαιχνίδι «Momsters», με ελληνικό τίτλο «Όσα ξέρει η πεθερά», το οποίο θα καλύψει το κενό  16:00 – 18:00.

Θα ξεκινά δηλαδή αμέσως μετά το ROUK – ZOYK με η Ζέτα Μακρυπούλια που αρχίζει στις 15:00 και θα ολοκληρώνεται λίγο πριν την έναρξη του «Still Standing» στις 18:00, προγράμματα που έχουν πάρει από τα πρώτα το πράσινο φως για τη νέα σεζόν.

Το ελληνικό «Momsters» εξακολουθεί να αναζητά την παρουσιάστριά του, την ώρα που το αντίπαλο δέος στο Epsilon τα έχει όλα έτοιμα.

Ο λόγος για τη νέα εκπομπή της Αθηναΐδος Νέγκα με τίτλο «Κουζίνα για Δύο». Πρόκειται για ένα νέο ριάλιτι μαγειρικής στο οποίο επίσης θα δώσουν το «παρών» πεθερές και νύφες.

«Τι θα συμβεί όταν η νύφη μαγειρεύει κάτω από τις εντολές της πεθεράς της; Ή όταν ο πρώην σύζυγος, πρέπει να εκτελέσει τη συνταγή της πρώην συζύγου του; Πόσες… σχέσεις μπορούν να χωρέσουν σε μία κουζίνα; Αμέτρητες, όταν αυτή η κουζίνα είναι η «Κουζίνα για… δύο!».

Το νέο διασκεδαστικό και γεμάτο… εντάσεις μαγειρικό ριάλιτι παιχνίδι, έρχεται καθημερινά από τη νέα σεζόν να σας χορτάσει με ανατροπές στις σχέσεις μεταξύ των παικτών του», ανέφερε μεταξύ άλλων το σχετικό δελτίο Τύπου.

Για να δούμε, θα αγκαλιάσει το τηλεοπτικό κοινό τα νεα αυτά projects;

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01