17/12/2018 20:26:59

Θεοδωρικάκος: Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνουν εκλογές

Θεοδωρικάκος: Με την πλειοψηφία που θα έχουμε δεν θα μπορεί να μας ρίξει κανείς - Media

 

«Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνουν εκλογές αν πάρει κανείς στα σοβαρά τον Πάνο Καμμένο»  τόνισε τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ Τάκης Θεοδωρικάκος. 

«Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση δεν διαθέτει πλειοψηφία στη Βουλή για να προωθήσει μια συμφωνία σε ένα σημαντικό για εκείνη εθνικό θέμα. Έχει χρονικό ορίζοντα μέχρι τότε… Εκτιμώ ότι δεν υπάρχουν 151 πρόθυμοι για  να ψηφίσουν ένα εθνικό λάθος» σημείωσε ο κ. Θεοδωρικάκος. 

Σύμφωνα με το στέλεχος της ΝΔ, η καθυστέρηση της εκλογικής αναμέτρησης απλώς θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη συντριβή της κυβέρνησης. Πρόκειται, σημείωσε, για κυβέρνηση πολύ μικρής μειοψηφίας δε χρειάζονται δημοσκοπήσεις για να το καταλάβεις. «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ηττηθεί ιδεολογικά, πολιτικά και ηθικά» εκτίμησε.  

«Τα 3,5 χρόνια Τσίπρα – Καμμένου είναι χαμένα χρόνια, μας πήγαν πίσω, η χώρα έχει ανάγκη από πολιτική αλλαγή» επισήμανε ο Τάκης Θεοδωρικάκος. «Τα προβλήματα παραμένουν, η κυβέρνηση δεν μπορεί να σηκώσει το τεράστιο βάρος» είπε. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.