search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:48
MENU CLOSE

Θεοδωρικάκος: Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνουν εκλογές

02.07.2018 06:11
Τάκης Θεοδωρικάκος: Δουλειές και ασφάλεια είναι οι δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη - Media

 

«Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνουν εκλογές αν πάρει κανείς στα σοβαρά τον Πάνο Καμμένο»  τόνισε τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ Τάκης Θεοδωρικάκος. 

«Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση δεν διαθέτει πλειοψηφία στη Βουλή για να προωθήσει μια συμφωνία σε ένα σημαντικό για εκείνη εθνικό θέμα. Έχει χρονικό ορίζοντα μέχρι τότε… Εκτιμώ ότι δεν υπάρχουν 151 πρόθυμοι για  να ψηφίσουν ένα εθνικό λάθος» σημείωσε ο κ. Θεοδωρικάκος. 

Σύμφωνα με το στέλεχος της ΝΔ, η καθυστέρηση της εκλογικής αναμέτρησης απλώς θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη συντριβή της κυβέρνησης. Πρόκειται, σημείωσε, για κυβέρνηση πολύ μικρής μειοψηφίας δε χρειάζονται δημοσκοπήσεις για να το καταλάβεις. «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ηττηθεί ιδεολογικά, πολιτικά και ηθικά» εκτίμησε.  

«Τα 3,5 χρόνια Τσίπρα – Καμμένου είναι χαμένα χρόνια, μας πήγαν πίσω, η χώρα έχει ανάγκη από πολιτική αλλαγή» επισήμανε ο Τάκης Θεοδωρικάκος. «Τα προβλήματα παραμένουν, η κυβέρνηση δεν μπορεί να σηκώσει το τεράστιο βάρος» είπε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:48