search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:00
MENU CLOSE

Μοντέλο παγκοσμίου φήμης ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές και την κορόιδευαν στην παραλία για το σώμα της

02.07.2018 12:33
Μοντέλο παγκοσμίου φήμης ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές και την κορόιδευαν στην παραλία για το σώμα της  - Media

 

Η Φελίσιτι Χείγουορντ είναι ένα μοντέλο παγκόσμια φήμης. Δεν είναι το κλασσικό ξερακιανό μοντέλο, με την επίπεδη κοιλιά και τους ανδρικούς μηρούς, αλλά ένα plus size μοντέλο που έχει αποδεχτεί το σώμα της και κάνει καριέρα.

Η γυναίκα αυτή ήρθε στη χώρα μας για διακοπές και βίωσε τη χλεύη και την κοροϊδία από κάποιους «Ελληνάρες» στην παραλία για το σώμα της με τα παραπανίσια κιλά. Η ίδια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

«Στο ζευγάρι που καθόταν στην παραλία και “έσπαγε πλάκα”, γελούσε και με φωτογράφιζε εμένα και την παρέα μου ενώ απολαμβάναμε τις διακοπές μας με μπικίνι.. θα κάθομαι μπροστά σας για ένα τέταρτο και φωτογραφίζομαι έτσι… Γιατί το σώμα μου, αξίζει όσο το δικό σας, γλυκά μου. Το ότι έχετε ένα γυμνασμένο σώμα δεν σημαίνει ότι αξίζετε περισσότερο σεβασμό. Η “σύγκριση” είναι ο κλέφτης της χαράς… Έγω σκοπεύω να ζήσω μια τέλεια ζωή, όπως τώρα. Εσείς βγάλτε τα πέρα με τις ανασφάλειές σας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:59