search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:20
MENU CLOSE

Θέμα με Ραγκούση στο Κίνημα Αλλαγής – Χρηστίδης: «Συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ»

03.07.2018 10:05
Ραγκούσης για Εύβοια: Η κυβέρνηση είπε συνειδητά ψέματα - Media

Θέμα με τις δηλώσεις Γιάννη Ραγκούση σε τηλεοπτική συνέντευξη προέκυψε σήμερα Τρίτη μετά και την σκληρή ανακοίνωση του Εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλου Χρηστίδη. 

Ο πρώην υπουργός εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά για τους χειρισμούς της στη «συμφωνία των Πρεσπών»

Στην δήλωσή του ο Παύλος Χρηστίδης τονίζει πως «εδώ και καιρό στο Κίνημα Αλλαγής δεν ασχολούμαστε με τον κ. Ραγκούση όπως και εκείνος δεν ασχολείται με το Κίνημα Αλλαγής». 

«Έχει κάνει την επιλογή του και συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε ο κ. Χρηστίδης 

«Αντιδημοκρατική σοκαριστική απόφαση της Γεννηματά»

«Ως ΠΑΣΟΚ έχουμε μια πορεία και μια ιστορία, εμείς υπερασπιστήκαμε την ενδιάμεση συμφωνία, μετά την επιβολή του εμπάργκο, εκείνη η συμφωνία ήταν χειρότερη από σήμερα», ανέφερε ο Γιάννης Ραγκούσης στον ΣΚΑΪ

Ερωτηθείς για όσα λέει, που πάνε αντίθετα στη γραμμή της Φώφης Γεννηματά, επισήμανε: «Ασκώ κριτική γιατί δεν έπρεπε να πάρει αυτή τη θέση η κα Γεννηματά και μάλιστα κόντρα στην πλειοψηφία του Πολιτικού Συμβουλίου… ηγείται αλλά λευκή επιταγή δεν έχει πάρει από κανέναν, νικήτρια είναι των εκλογών, αλλά την επέλεξε το 42% και δεν την επέλεξε το 58%, άρα είναι μια μεγάλη μειοψηφία…».

Σε εκείνο το σημείο ανέβασε έτι περαιτέρω τους τόνους ο κ. Ραγκούσης, επισημαίνοντας πως «δεν υπάρχει πιο αντιδημοκρατική σοκαριστική απόφαση…» και συνέχισε λέγοντας πως «κατήργησε το όργανο, επειδή διαφώνησε μαζί της».

«Νιώθω οργή για όσα συμβαίνουν στο Κίνημα Αλλαγής και για αυτά ευθύνεται η ίδια η κα Γεννηματά», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Στην ερώτηση αν θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ραγκούσης απάντησε: «Πώς να με δείτε στον ΣΥΡΙΖΑ; Είμαι και παραμένω στο Κίνημα Αλλαγής και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έρθουμε σε επαφή με τη βάση μας, από την οποία έχουμε αποκοπεί ειδικά όσο υπό την ηγεσία της κας Γεννηματά πηγαίνουμε προς τον κ. Μητσοτάκη…».

Μετά την ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής σε ανάρτησή στο Facebook ο κ. Ραγκούσης απευθυνόμενος προς την Φώφη Γεννηματά δηλώνει πως παραμένει μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ αλλά «αρνείται να τον καταστήσουν υπάλληλο του κ.Βαγγέλη Μαρινάκη κι υπεργολάβο του κ.Κυριάκου Μητσοτάκη»

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιάννη Ραγκούση

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01