search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:42
MENU CLOSE

Δε φαντάζεστε τον λόγο που η Camilla φορά συνέχεια τα ίδια παπούτσια! (Photos)

04.07.2018 07:02
Δε φαντάζεστε τον λόγο που η Camilla φορά συνέχεια τα ίδια παπούτσια! (Photos) - Media

 

Ο πρόσφατος πριγκιπικός γάμος της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι τράβηξε όλα τα βλέμματα με το ενδιαφέρον των media να ασχολείται, έκτοτε, με όλα τα πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας. Ένα από τα πρόσωπα που ήρθαν ξανά στο προσκήνιο είναι η σύζυγος του Καρόλου, Camilla.

Το yahoo της Αυστραλίας σε άρθρο του σχολιάζει το γεγονός ότι η Camilla επιλέγει να φορά συνεχώς τα ίδια παπούτσια και αναζητά τον λόγο που μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πρόκειται για ασπρόμαυρες Chanel γόβες τις οποίες δεν αποχωρίζεται με τίποτα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το περιοδικό η επιμονή αυτή σχετίζεται με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Ως γνωστόν, η Camilla παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Charles το 2005 (8 χρόνια μετά το θάνατο της Νταϊάνα). Ωστόσο, ο δεσμός τους λέγεται πως είχε ξεκινήσει σχεδόν 30 χρόνια νωρίτερα, το 1986, όταν ο Κάρολος ήταν παντρεμένος με τη Νταϊάνα.

Οπως αναφέρει το συγκεκριμένο άρθρο, η Νταϊάνα απεχθανόταν τα Chanel παπούτσια με το χαρακτηριστικό διπλό C στο λογότυπο γιατί της θύμιζαν τους Charles & Camilla και μαζί με αυτό την παράνομη σχέση τους. Αυτος και μόνο ο λόγος -καταλήγει το άρθρο- είναι ικανός ώστε η Camilla να μη βγάζει από τα πόδια της τα συγκεκριμένα παπούτσια. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01