search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:47
MENU CLOSE

Απειλές από τον Αντιδήμαρχο Λέσβου: Θα βγω με όπλο και όποιος τολμήσει θα τον δολοφονήσω (Video)

05.07.2018 17:41
Απειλές από τον Αντιδήμαρχο Λέσβου: Θα βγω με όπλο και όποιος τολμήσει θα τον δολοφονήσω (Video) - Media

 

Ευρεία σύσκεψη παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης πραγματοποιήθηκε στη Λέσβο την Τετάρτη, με τη συμμετοχή του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μπαλάφα.

Στη συζήτηση συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Κατζανός Γεώργιος, ο οποίος απείλησε να βγει με όπλο και δολοφονήσει όποιον τολμήσει να μεταφέρει τον προσφυγικό καταυλισμό στη Λέσβο:

«Καλώς εχόντων των πραγμάτων δεν σκοπεύω να ξαναέρθω στις εκλογές, να θέσω τον εαυτό μου, με τίποτα με αυτά που έζησα, έτσι; Δεν το συζητάω. Τελεία. Σε έναν χρόνο τελειώνω. Εάν όμως, πριν, προταθεί να πάει σε άλλο μέρος το καμπ, τυγχάνει να είμαι αντιδήμαρχος Ευεργέτουλα, Αγιάσου, Πολιχνίτου και όλης της βορειοδυτικής Λέσβου, γεωγραφικός (σ.σ. αντιδήμαρχος) θα βγω με όπλο, θα βγω με όπλο και όποιος τολμήσει, θα τον δολοφονήσω. Το λέω. Αυτά που ζήσαμε υπουργέ, δεν θέλουμε να το σκεφτόμαστε, ούτε ψύλλος στον κόρφο μας».

Πηγή: spasmenoparathyro.me

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:47