search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:20
MENU CLOSE

Τα τελευταία λόγια της Βουγιουκλάκη στην κάμερα: Μου είπαν ότι έχω κάτι σοβαρό οπότε έχετε γεια βρυσούλες! (Video)

06.07.2018 09:46
Τα τελευταία λόγια της Βουγιουκλάκη στην κάμερα: Μου είπαν ότι έχω κάτι σοβαρό οπότε έχετε γεια βρυσούλες! (Video) - Media

 

Στις 23 Ιουλίου του 1996 το λαμπερό χαμόγελο της Αλίκης έσβησε για πάντα ύστερα από μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η εθνική μας σταρ έφυγε από τη ζωή μέσα σε δυο μόλις μήνες από την ημέρα που πληροφορήθηκε το πρόβλημα της υγείας της. Δούλευε μέχρι τελευταία στιγμή, ενώ αντιμετώπισε την ασθένειά της με αισιοδοξία, δύναμη και θάρρος.

Στην τελευταία της συνέντευξη, τότε που γυρνούσε από το εξωτερικό όπου ενημερώθηκε ότι ο χρόνος ζωής της ήταν πολύ λίγος, η Αλίκη μιλά με ηρεμία και ειλικρίνεια στην κάμερα, ενώ ακόμα και σε εκείνη την τόσο δύσκολη στιγμή δε χάνει το χιούμορ της.

«Μου είπαν ότι έχω κάτι σοβαρό και στο πάγκρεας, οπότε έχετε γεια βρυσούλες» είναι η ατάκα που συγκλόνισε τότε το πανελλήνιο, με χιλιάδες θαυμαστές της να υποκλίνονται στο κουράγιο και την αξιοπρέπειά της.

Δείτε τα συγκλονιστικά τελευταία λόγια της στην κάμερα στο παρακάτω βίντεο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:17