search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:11
MENU CLOSE

Κι άλλη αποχώρηση από τους ΑΝΕΛ – Εκτός κι ο συντονιστής Πιερίας Κώστας Φιλοκώστας

08.07.2018 17:21
Κι άλλη αποχώρηση από τους ΑΝΕΛ - Εκτός κι ο συντονιστής Πιερίας Κώστας Φιλοκώστας - Media

 

Ακόμη μια αποχώρηση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες μετά την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών. 

Ένα από τα σημαντικότερα στελέχη των ΑΝΕΛ στην Πιερία, ο Συντονιστής Πιερίας και αναπληρωτής Γραμματέας Εσωτερικών & Διοικητής Ανασυγκρότησης του κόμματος, Κώστας Φιλοκώστας, αποφάσισε να αποχωρίσει.

Με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει τα εξής:

«Ως συντονιστης ΠΙΕΡΙΑΣ αυτα τα εξι χρονια απο την δημιουργια των ΑΝΕΛ θελω να ευχαριστησω ολα τα μελη της συντονιστικης, τους πολιτευτες του νομου που απο το 2012 συνυπηρξαμε μαζι σε αγωνες για τα πολιτικα μας “πιστευω”, περπατησαμε μαζι στον ιδιο δρομο, με γνωμονα και κριτηριο το καλο της χωρας. Μετα τις τελευταιες πολιτικες εξελιξεις και τις παραιτησεις ολων των μελων της συντονιστικης αλλα και των πολιτευτων, θεωρω οτι πρεπει να πραξω το αυτονοητο και να κλεισω τελευταιος την πορτα που ανοιξα πρωτος.
Οι αποφασεις στην πολιτικη ειναι συλλογικες και αρα υποχρεουμαι να τις σεβαστω. Ευχομαι καλη συνεχεια στα στελεχη των ΑΝΕΛ σε ολη την ελλαδα αλλα εγω απο σημερα παυω να συγκαταλεγομαι σε αυτους. Ο ιστορικος του μελλοντος θα μας κρινει ολους απο τα πεπραγμενα μας αν ειχαν δολο η οχι….»
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:08