search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:23
MENU CLOSE

Ο Ρονάλντο… βάζει απεργιακό λουκέτο στη Fiat!

11.07.2018 13:57
Ο Ρονάλντο... βάζει απεργιακό λουκέτο στη Fiat! - Media

 

Μπορεί στη Γιουβέντους να επικρατεί ευφορία για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης (για το ιλιγγιώδες ποσό των 88 εκατoμμυρίων λιρών), ωστόσο η πανάκριβη μεταγραφή προκαλεί σοβαρότατες παρενέργειες συνολικά στον όμιλο Ανιέλι που έχει την πλειοψηφία των μετοχών της «Vecchia Signora».

Συγκεκριμένα εξοργισμένοι είναι οι εργαζόμενοι της FIAT, μετοχές της οποίας ανήκουν στην οικογένεια Ανιέλι, καθώς παραμένουν εδώ και χρόνια με καθηλωμένους μισθούς, την ώρα που η ιδιοκτησία της εταιρείας προχώρησε σε μία μεταγραφή της τάξεως των 112 εκατομμυρίων!
 
Μάλιστα, για να κάνουν απολύτως σαφή τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός αποφάσισαν να αντιδράσουν δυναμικά με απεργιακές κινητοποιήσεις.
 
«Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι ενώ οι εργαζόμενοι εξακολουθούν για χρόνια να κάνουν τεράστιες οικονομικές θυσίες η ίδια η εταιρεία αποφασίσει να δαπανήσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την αγορά ενός ποδοσφαιριστή. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης κηρύσσει απεργία από την Κυριακή (22:00) 15 Ιουλίου μέχρι την Τρίτη (06:00), 17 Ιουλίου 2018», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01