search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:53
MENU CLOSE

Τι δεν προσέξατε στο βίντεο του Τσίπρα (Photos)

13.07.2018 14:02
Τι δεν προσέξατε στο βίντεο του Τσίπρα (Photos) - Media

 

Ήδη το νέο βίντεο της κυβέρνησης σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, και έχει σχολιαστεί θετικά και αρνητικά.

Ωστόσο υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που ίσως διέλαθαν της προσοχής όσων είδαν το βίντεο και ίσως αξίζουν σχολιασμού.

Κατ’ αρχάς, ο Αλέξης Τσίπρας επικοινωνεί με τον ομόλογό του στην ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, μέσω κινητού. Κατά τα φαινόμενα, καθώς η κάμερα κινείται με ταχύτητα, ο Έλληνας πρωθυπουργός διαθέτει iPhone, αν κρίνουμε από το user interface της εφαρμογής του τηλεφώνου, ενώ ο σκηνοθέτης έχει στρατηγικά «θολώσει» αριθμό και άλλα στοιχεία στην οθόνη.

Επίσης, ο κ. Τσίπρας στα χέρια του εμφανίζεται να κρατά στυλό και να σημειώνει κάτι στα χαρτιά που έχει μπροστά του. Ζουμάρισμα στις σελίδες αποκαλύπτει ότι εκτός από σημειώσεις ο πρωθυπουργός έχει κάνει και διάφορα σχηματάκια που όλοι κάνουμε στα χαρτιά όταν περιμένουμε κάτι ή είμαστε σκεπτικοί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:52