search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:34
MENU CLOSE

Βρετανία: Σε γη και …ουρανό ψάχνουν τον ακτιβιστή που προσπάθησε να προσεγγίσει τον Τραμπ

14.07.2018 11:54
Βρετανία: Σε γη και ...ουρανό ψάχνουν τον ακτιβιστή που προσπάθησε να προσεγγίσει τον Τραμπ  - Media

 

Σε γη και ουρανό αναζητά η βρετανική αστυνομία τον ακτιβιστή της Greenpeace, που προσπάθησε -το βράδυ της Παρασκευής- να προσεγγίσει τον Αμερικανό πρόεδρο, ενώ βρισκόταν έξω από την είσοδο του ξενοδοχείου του γηπέδου. 

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε εκφράσει την ελπίδα να προλάβει να παίξει λίγο γκολφ στο ιδιωτικό του γήπεδο στη Σκωτία, πριν αναχωρήσει για τη σύνοδο κορυφής με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, τη Δευτέρα.

«Έφτασα στη Σκωτία και θα βρίσκομαι στο Τραμπ Τέρνμπερι για δύο ημέρες συναντήσεων, τηλεφωνημάτων και, ελπίζω, λίγου γκολφ – της βασικής μορφής άσκησής μου», είχε γράψει στο Twitter. «Ο καιρός είναι υπέροχος και αυτό το μέρος είναι απίστευτο! Αύριο θα πάω στο Ελσίνκι για τη συνάντηση της Δευτέρας με τον Βλαντιμίρ Πούτιν», συνέχισε.

Η ανάρτησή του προφανώς εκλήφθηκε ως …πρόσκληση για τον ακτιβιστή που εφόρμησε από αέρος με παραμοτέρ (αλεξίπτωτο με μηχανή), σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων από τον Αμερικανό πρόεδρο ο οποίος στεκόταν έξω από την είσοδο του ξενοδοχείου του γηπέδου.

Καθώς το παραμοτέρ πλησίαζε, ο Τραμπ προχώρησε ήρεμα στο εσωτερικό του κτιρίου, περιστοιχισμένος από τους σωματοφύλακές του.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:30