search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:11
MENU CLOSE

«Βράζουν» με Τραμπ οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ – «Υπάρχει ανάμειξη των Ρώσων στις εκλογές μας»

16.07.2018 20:01
02-05-2020 - Media

 

Οι υπηρεσίες πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν υπάρξει ξεκάθαρες για την απειλή που θέτει η πολιτική ανάμιξη της Ρωσίας και θα συνεχίσουν να «παρέχουν ωμές και αντικειμενικές εκτιμήσεις μυστικών πληροφοριών» δήλωσε ο επικεφαλής των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών Νταν Κόουτς.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ άφησε να εννοηθεί, μετά τη συνάντησή του με τον Ρώσο ομόλογό του στο Ελσίνκι, ότι δεν έχει κανέναν λόγο να πιστεύει τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών αλλά εμπιστεύεται τον Βλαντιμίρ Πούτιν όταν του δηλώνει ότι η χώρα του δεν αναμίχθηκε στην προεκλογική διαδικασία το 2016.

«Έχουμε υπάρξει ξεκάθαροι στην εκτίμησή μας για τη ρωσική ανάμιξη στις εκλογές του 2016 και τις συνεχιζόμενες, επίμονες προσπάθειες τους για υπονόμευση της δημοκρατίας μας», τόνισε ο Κόουτς με ανακοίνωσή του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30