search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:43
MENU CLOSE

Νέες αποκαλύψεις: Ελληνικής καταγωγής ο διαδηλωτής που έσπασε στο ξύλο ο «μπράβος» του Μακρόν (Video)

21.07.2018 14:43
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Μπεναλά: Υπό κράτηση το «δεξί χέρι» του Μακρόν - Media

 

Την ώρα που γαλλικά ΜΜΕ σφυροκοπούν το Ελιζέ για τη στάση που τηρεί έναντι του Αλεξάντρ Μπεναλά, του στενού συνεργάτη και μέλους της ομάδας ασφαλείας του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν (η Liberation τον κάνει πρωτοσέλιδο με τον τίτλο: «Ο προστατευόμενος του παλατιού»…), νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την «παρα-αστυνομική» δράση του.

Συγκεκριμένα, ο διαδηλωτής τον οποίο ο Μπεναλά, ντυμένος αστυνομικός, ξυλοκόπησε την περασμένη Πρωτομαγιά, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Closer είναι ελληνικής καταγωγής και έδωσε ψεύτικη ταυτότητα στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση των δικαστικών αρχών παρατείνεται η κράτηση του Μπεναλά, καθώς και του Βενσάν Κρας, του αστυνομικού, ο οποίος ήταν μαζί του στη διάρκεια των γεγονότων.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01