04/08/2020 02:41:31

Τυμπάκι: Θύμιζε πόλεμο το γλέντι - «Χαλάζι» οι σφαίρες - Μάνα δύο παιδιών μάζευε σφαίρες από την αυλή του σπιτιού της

Τυμπάκι: Θύμιζε πόλεμο το γλέντι - «Χαλάζι» οι σφαίρες - Μάνα δύο παιδιών μάζευε σφαίρες από την αυλή του σπιτιού της - Media

 

Νύχτα τρόμου για μια μητέρα δυο παιδιών στο Τυμπάκι, καθώς μάζεψε σφαίρες μέσα από την αυλή της!

Η συγκεκριμένη γυναίκα, όπως και άλλοι κάτοικοι του Τυμπακίου, είναι οργισμένοι. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι λίγες οι φορές που σε πολλές περιοχές της Μεσαράς, οι κάτοικοι έρχονται αντιμέτωποι με το φόβο των πυροβολισμών, όταν κάποιοι βγάζουν το όπλο και πυροβολούν αψηφώντας ότι βάζουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Όπως αναφέρει το dreamfm.gr, σχετικά με το χθεσινοβραδινό συμβάν στο Τυμπάκι, οι μπαλωθιές ξεκίνησε κατά τις 9 το βράδυ, όπως λένε οι μαρτυρίες και για δυόμιση ώρες δεν σταμάτησε λεπτό… Ο λόγος; Άγνωστος… Ή όπως λένε κάτοικοι, το αλκοόλ…

«Πήραμε τηλέφωνο στα ΤΑΕ και μας απάντησαν ότι ήταν μόνο ο σκοπός γιατί όλοι ήταν υπηρεσία στο Ηράκλειο… Κάποια στιγμή βέβαια ήρθε περιπολικό προφανώς έκανε συστάσεις και έφυγε… Όμως οι πυροβολισμοί συνεχίστηκαν μόλις έφυγαν οι αστυνομικοί» είπε κάτοικος της περιοχής στον Dreamfm.

Μια άλλη μαρτυρία αναφέρει «δεν μπορούσαμε να βγούμε από το σπίτι μας. Τρομάξαμε τόσο πολύ. Έχω δυο μικρά παιδιά και μάζευα σφαίρες από την αυλή μου… Τι θα γίνει με αυτό το θέμα; Δεν μπορούμε να είμαστε ασφαλείς ούτε μέσα στο ίδιο μας το σπίτι;», ανέφερε η γυναίκα χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.