search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:04
MENU CLOSE

Η δημόσια επίθεση Φουρθιώτη στη Σάσα Σταμάτη για τα νούμερα τηλεθέασης (Video)

22.07.2018 14:21
Η δημόσια επίθεση Φουρθιώτη στη Σάσα Σταμάτη για τα νούμερα τηλεθέασης (Video) - Media

 

Eπίθεση άνευ προηγουμένου στη Σάσα Σταμάτη εξαπέλυσε από τον αέρα της εκπομπής του στο Epsilontv ο Μένιος Φουρθιώτης. 

O παρουσιαστής της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» «στόλισε» την παρουσιάστρια της ανταγωνιστικής εκπομπής του ΣΚΑΙ «Oοh La La» με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People του «Έθνους της Κυριακής» αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης και την επιτυχία της. 

«Η Σάσα Σταμάτη έδωσε συνέντευξη στο People και μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης και την επιτυχία της! Σάσα μου…. δεν έχεις ιδέα από νούμερα! Τα μόνα επίσημα νούμερα τηλεθέασης είναι αυτά της Nielsen και σε αυτά η εκπομπή Αποκαλυπτικά είναι σχεδόν πάντα μπροστά! Είναι κρίμα γιατί τη στηρίξαμε και όταν είχε απομακρυνθεί από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά» είπε ο Μένιος Φουρθιώτης. 

Και στη συνέχεια συνεργάτης του έσπευσε να σημειώσει ότι η εκπομπή Αποκαλυπτικά είναι στον αέρα 5 χρόνια και η διάρκεια της δείχνει πολλά… «Μπορεί μία μέρα να ήταν μπροστά η Σάσα αλλά η διάρκεια κάνει τη διαφορά» είπε. «Ένα προϊόν αποδεικνύει την αξία του στο πέρασμα του χρόνου», πρόσθεσε. 

Ο Μένιος Φουρθιώτης δεν δίστασε να αφήσει νέα υπονοούμενα και κατά του τηλεοπτικού σταθμού που προβάλει την εκπομπή σημειώνοντας ότι από την πρώτη της ημέρα η εκπομπή Αποκαλυπτικά «έχει μέσο όρο τέσσερις φορές πάνω από τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01