search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:05
MENU CLOSE

Με μαύρα περιβραχιόνια απόψε ο ΠΑΟΚ με Βασιλεία

24.07.2018 11:35
Με μαύρα περιβραχιόνια απόψε ο ΠΑΟΚ με Βασιλεία - Media

 

Η εθνική τραγωδία που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αττική δεν αφήνει ανεπηρέαστους τους ανθρώπους των ποδοσφαιρικών ομάδων της Θεσσαλονίκης. Ετσι οι άνθρωποι του “Δικεφάλου” ζήτησαν  από την UEFA να τηρηθεί στο σημερινό παιχνίδι ενός λεπτού σιγή και το δικαίωμα να φορέσουν οι παίκτες των “ασπρόμαυρων” μαύρα περιβραχιόνια για όσα συμβαίνουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει τη δικαιοδοσία να προκαλέσει εξελίξεις για την αναβολή του αγώνα λόγω των εξελίξεων, καθώς μόνο το ελληνικό κράτος και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχουν τέτοια δικαιοδοσία. 

Παρομοίως και στον αυριανό φιλικό αγώνα μεταξύ Αρη και ΑΕΚ, που θα γίνει στο γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης”, οι δύο αντίπαλοι θα παραταχθούν με μαύρα περιβραχιόνια και θα τηρήσουν ένα λεπτό σιγής στη μνήμη των θυμάτων της μεγάλης τραγωδίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01