search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:26
MENU CLOSE

Σιωπητήριο Μητσοτάκη στους βουλευτές του

25.07.2018 06:03
Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη για Μόρια: Ντροπή για την πατρίδα μας - Media

 

Σιωπητήριο στους βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ επέβαλλε από χθες Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς έχει δώσει εντολή να μην εμφανίζονται στα Μέσα Ενημέρωσης. Ο αρχηγός της ΝΔ ζήτησε από τους βουλευτές τους να μην εμπλακούν σε δημόσια αντιπαράθεση με την κυβέρνηση πάνω στα αποκαΐδια και με τον κατάλογο των ανθρώπινων θυμάτων να παραμένει ανοιχτός από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Το μήνυμα που εξέπεμψε από χθες ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν πως αυτό που προέχει τώρα που «η πατρίδα μας βιώνει μια ανείπωτη εθνική τραγωδία» είναι η παροχή βοήθειας προς τους πυρόπληκτους και τις οικογένειες των θυμάτων υπογραμμίζοντας ότι «δεν είναι η στιγμή για απόδοση ευθυνών», καθώς «την ώρα που η χώρα πενθεί δεν έχει νόημα καμία αντιπαράθεση. Τώρα είναι η ώρα για ενότητα και αλληλεγγύη».

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο facebook

Η πατρίδα μας βιώνει μια ανείπωτη εθνική τραγωδία. Ο πόνος είναι μεγάλος. Οι εικόνες οικογενειών που έφυγαν από τη ζωή αγκαλιασμένες συγκλονίζουν όλους μας. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων. Αυτήν την ώρα όλοι μας πρέπει να σταθούμε δίπλα τους και να τους στηρίξουμε με κάθε τρόπο.

Θέλω ακόμη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τους άνδρες και τις γυναίκες της πυροσβεστικής, αλλά και τους εθελοντές που, αγνοώντας κάθε προσωπικό κίνδυνο, έσωσαν ανθρώπινες ζωές.

Ανήμερα της επετείου για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, η διαπίστωση είναι θλιβερή: Το ελληνικό κράτος αδυνατεί διαχρονικά να προστατεύσει αποτελεσματικά τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών του.

Σήμερα, όμως, δεν είναι η στιγμή για απόδοση ευθυνών. Την ώρα που η χώρα πενθεί, δεν έχει νόημα καμία αντιπαράθεση.

Τώρα είναι η ώρα για ενότητα και αλληλεγγύη. Ας αναλογιστούμε μόνο σιωπηλά ότι κάτι πρέπει να αλλάξει και ότι πρέπει επιτέλους να περάσουμε από τα εύκολα λόγια στα δύσκολα έργα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01