search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 05:40
MENU CLOSE

Το αίτημα της οικογένειας Φύτρου για την κηδεία της Εβίτας και του Αντρέα

28.07.2018 10:08
Το αίτημα της οικογένειας Φύτρου για την κηδεία της Εβίτας και του Αντρέα - Media

 

Nα μην δώσουν το παρών στην κηδεία των οικείων της ζητά από τα ΜΜΕ η οικογένεια Φύτρου η οποία στην φονική πυρκαγιά που έπληξε την Αττική έχασε τον 11χρονο γιο της Αντρέα και την 13χρονη κόρη της Εβίτα. Η μητέρα των δύο παιδιών αλλά και σύζυγος του Γρηγόρη Φύτρου που επίσης έχασε την ζωή του στο εν λόγω συμβάν προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 29.7.2018 στις 11.30 θα πούμε το τελευταίο αντίο στους πολυαγαπημένους μας , Γρηγόρη, Εβίτα & Ανδρέα στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Κρυονερίου, τραγικά θύματα στο Μάτι Αττικής.

Η οικογένεια των εκλιπόντων δεν επιθυμεί καμία παρουσία με οποιονδήποτε τρόπο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε όλη την διάρκεια του τελευταίου αποχαιρετισμού των οικείων της.

Ζητάμε να σεβαστείτε την επιθυμία της μητέρας των εκλιπόντων Βαρβάρας Βουκάκη Φύτρου, άλλως επιφυλάσσετε κάθε νόμιμου δικαιώματός της, στην περίπτωση αδιαφορίας σας στην επιθυμία της.

Εκ μέρους της οικογένειας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46