search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:25
MENU CLOSE

Τραγωδία: 64χρονος κρεμάστηκε από ελαιόδεντρο κοντά στο σπίτι του – Σοκαρισμένος ο γιος του

01.08.2018 05:43
Τραγωδία στη Σαντορίνη - Εντοπίστηκε νεκρός ο αγνοούμενος μετά από πτώση ΙΧ στο Ημεροβίγλι - Media

 

Τραγική κατάληξη για έναν 64χρονο στη Ζάκυνθο  κάτοικο της περιοχής του Σαρακηνάδου που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Οπως αναφέρει το imerazante.gr τον άντρα βρήκε ο γιος του να κρέμεται από ελαιόδεντρο κοντά στον κήπο του σπιτιού. Αφού προσπάθησε να ξεπεράσει το αρχικό σοκ, μη θέλοντας να πιστέψει τι ακριβώς είχε συμβεί ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο και άρχισε να συλλέγει στοιχεία. Ταυτόχρονα ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός του.

Παρότι η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια ή τα κίνητρα της πράξης που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, δεν φέρεται να είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:23