search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:55
MENU CLOSE

Έβγαλε 2.000 δολάρια ενώ… κοιμόταν – Κέρδιζε χρήματα όταν τον ξυπνούσαν (Video)

03.08.2018 15:17
Αγριεύει η Google: Περιοριστικά μέτρα για τους χρήστες του YouTube κάτω των 18 ετών - Media

 

Ένας χρήστης του youtube κατάφερε να βγάλει το ποσό των 2.000 δολαρίων, απλώς βιντεοσκοπώντας τον εαυτό του την ώρα που κοιμόταν.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης Asian Andy πραγματοποίησε live streaming (ζωντανή μετάδοση) στο youtube την ώρα που κοιμόταν, δίνοντας τη δυνατότητα σε άλλους χρήστες να τον παρακολουθήσουν ζωντανά.

Ωστόσο, εκμεταλλεύτηκε την υπηρεσία του live streaming του youtube κατά την οποία ένας χρήστης πρέπει να πληρώσει για να αναρτήσει ένα σχόλιό του κάτω από το βίντεο, το οποίο θα μπορεί να έχε περιεχόμενο πολυμέσων όπως ήχους ή βίντεο.

Κι όταν το έκανε αυτό, αρκετοί χρήστες έσπευσαν να τον «ενοχλήσουν» αναρτώντας ηχητικά αρχεία και βίντεο προκειμένου να μην τον αφήσουν να κοιμηθεί.

Ήταν μια βασανιστική νύχτα για τον Asian Andy, αλλά έτσι κατάφερε να κερδίσει 2.000 δολάρια, χάρη στα σχόλια που αναρτούσαν άλλοι χρήστες

Δείτε το απολαυστικό βίντεο εκείνης της βασανιστικής νύχτας:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01