21/07/2019 23:27:56

Έβγαλε 2.000 δολάρια ενώ… κοιμόταν - Κέρδιζε χρήματα όταν τον ξυπνούσαν (Video)

Έβγαλε 2.000 δολάρια ενώ… κοιμόταν - Κέρδιζε χρήματα όταν τον ξυπνούσαν (Video) - Media

 

Ένας χρήστης του youtube κατάφερε να βγάλει το ποσό των 2.000 δολαρίων, απλώς βιντεοσκοπώντας τον εαυτό του την ώρα που κοιμόταν.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης Asian Andy πραγματοποίησε live streaming (ζωντανή μετάδοση) στο youtube την ώρα που κοιμόταν, δίνοντας τη δυνατότητα σε άλλους χρήστες να τον παρακολουθήσουν ζωντανά.

Ωστόσο, εκμεταλλεύτηκε την υπηρεσία του live streaming του youtube κατά την οποία ένας χρήστης πρέπει να πληρώσει για να αναρτήσει ένα σχόλιό του κάτω από το βίντεο, το οποίο θα μπορεί να έχε περιεχόμενο πολυμέσων όπως ήχους ή βίντεο.

Κι όταν το έκανε αυτό, αρκετοί χρήστες έσπευσαν να τον «ενοχλήσουν» αναρτώντας ηχητικά αρχεία και βίντεο προκειμένου να μην τον αφήσουν να κοιμηθεί.

Ήταν μια βασανιστική νύχτα για τον Asian Andy, αλλά έτσι κατάφερε να κερδίσει 2.000 δολάρια, χάρη στα σχόλια που αναρτούσαν άλλοι χρήστες

Δείτε το απολαυστικό βίντεο εκείνης της βασανιστικής νύχτας:

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.