search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:29
MENU CLOSE

Βρήκαν χειροβομβιδα και την πέταγαν για πλάκα ο ένας στον άλλον μέχρι που ανακάλυψαν ότι ήταν αληθινή

06.08.2018 11:29
Βρήκαν χειροβομβιδα και την πέταγαν για πλάκα ο ένας στον άλλον μέχρι που ανακάλυψαν ότι ήταν αληθινή   - Media

 

Συμφωνία με την τύχη πρέπει να είχαν κάνει ένας 22χρονος και ένας 24χρονος άνδρας. Κάποια στιγμή την ώρα που άδειαζε το υπόγειο του σπιτιού του ο 24χρονος ανακάλυψε μια χειροβομβίδα. Νόμιζε ότι είναι ψεύτική. Άρχισε να την πετάει στον φίλο του και εκείνος να του την επιστρέφει με τον ίδιο τρόπο. Έπαιξαν το παιχνίδι αυτό κάμποση ώρα μέχρι που ο ένας από τους δυο θεώρησε σωστό να ρωτήσει εάν ήταν αληθινή.

Η χειροβομβίδα ήταν αληθινή και ήταν από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο. Τη φυλούσε στο υπόγειο του σπιτιού του ο παππούς του 24χρονου. Ο άνθρωπος πέθανε και δεν είπε σε κανέναν ότι έχει μια χειροβομβίδα μέχρι που τη βρήκε ο εγγονός του.

Αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία και επιτόπου έφτασαν άνδρες εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών οι οποίοι πιστοποίησαν πως πρόκειται για πραγματική χειροβομβίδα. Στη συνέχεια την έσκασαν.

«Δεν πιστεύαμε ότι ήταν αληθινή» είπε κάτασπρος από τον φόβο του ο 24χρονος στους αστυνομικούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26