search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:31
MENU CLOSE

Η σπαρακτική φωτογραφία και το γράμμα μιας 16χρονης που αποχαιρετά το εγκεφαλικά νεκρό αγόρι της (Photos)

08.08.2018 12:30
Η σπαρακτική φωτογραφία και το γράμμα μιας 16χρονης που αποχαιρετά το εγκεφαλικά νεκρό αγόρι της (Photos) - Media

O 16χρονος Μπλέικ Ουόρντ αποφάσισε να πάει για κολύμπι στις ακτές της Ουαλίας. Μια βουτιά όμως ήταν μοιραία. Ο Μπλέικ έπαθε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σοβαρές βλάβες στον εγκέφαλο. Η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Ήταν εγκεφαλικά νεκρός.

Η Στέφανι ήταν το κορίτσι του. Ήταν ερωτευμένη μαζί του, όπως και ο Μπλέικ μαζί της. Έπρεπε όμως να τον αποχαιρετίσει, αφού οι γονείς συμφώνησαν να δοθούν τα όργανα του και να μην παραμένει πλέον σε μηχανική υποστήριξη.

Η Στέφανι άφησε έξω από το σχολείο τους, λουλούδια μαζί με ένα σημείωμα: «Για το μικρό μου αγόρι. Ξέρω ότι τώρα βρίσκεσαι σε ένα καλύτερο μέρος και δεν πονάς. Θα σε κάνω υπερήφανο, το υπόσχομαι, με άλλαξες σαν γυναίκα και με έκανες καλύτερο άνθρωπο. Λυπάμαι τόσο πολύ για αυτό που συνέβη. Είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας, αλλά τα ξεπερνούσαμε όλα. Θα σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά και θα έχεις πάντα μια σημαντική θέση σε αυτήν. Αναπαύσου μικρό μου αγόρι, προσπάθησε να μην διασκεδάζει πολύ εκεί πάνω. Σε αγαπώ, άγγελέ μου. Καλό ύπνο, Στέφανι. Υστερόγραφο: Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ Μπλέικ, πέτα ψηλά μικρό μου αγόρι και θα σε κάνω υπερήφανο, σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα»

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:31