26/06/2019 20:24:58

Δέσμευση Παππά-Βασιλειάδη στους «9» της Nova

Δέσμευση Παππά-Βασιλειάδη στους «9» της Nova - Media

 

Προς σέντρα στην 25η Αυγούστου οδεύει η Super League, καθώς στη συνάντηση Κούγια, Σπανού με τους Παππά, Βασιλειάδη, η πολιτεία δεσμεύτηκε να βάλει... πλάτη στο «+1» που είχε η Nova με τις «9».

Πριν από τη διεξαγωγή της σημερινής κλήρωσης οι Αλέξης Κούγιας και Γιώργος Σπανός μετέβησαν στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής για να συναντηθούν με τον Νίκο Παππά και τον Γιώργο Βασιλειάδη, αφού η πλευρά των 9 ΠΑΕ ζητούσε εγγυήσεις για το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει με τη Nova.

Αυτό συμβαίνει γιατί οι 9 ΠΑΕ που έχουν υπογράψει με το συνδρομητικό δεν έχουν εξασφαλισμένο το δεύτερο χρόνο του συμβολαίου (είναι 1+1), κάτι όμως που ισχύει για τις 7 ομάδες που συμφώνησαν με την ΕΡΤ.

Για να υπογράψουν την προκήρυξη οι 9 ΠΑΕ ζητούσαν, λοιπόν, από την κυβέρνηση τη δέσμευση ότι αν δεν ισχύσει για οποιοδήποτε λόγο ο δεύτερος χρόνος με τη NOVA να πάνε «πακέτο» στην ΕΡΤ.

Ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπούσε αυτές τις ομάδες που έχουν συμφωνήσει με τη Nova έλαβε τις εγγυήσεις που ήθελε και έτσι υπογράφηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος και έτσι οδεύουμε κανονικά στη σέντρα στις 25 Αυγούστου.

Μάλιστα, στην προκήρυξη προβλέπεται υποβιβασμός τριών ομάδων και άνοδος μίας από τη δεύτερη κατηγορία, αν και αυτό όπως φαίνεται θα το αποφασίσει η ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση:

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League λήφθηκαν, μεταξύ άλλων, οι ακόλουθες αποφάσεις:

1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή Αγωνιστικής Περιόδου 2018-19 και των Πρωταθλημάτων Υποδομής (Κ19, Κ17, Κ15)

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.